Ledenadministratie - SDO Bussum

Ledenadministratie

Ledenadministratie

De ledenadministratie heeft als verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle administratieve aspecten met betrekking tot onze leden soepel verlopen. Waar houdt de ledenadministratie zich allemaal mee bezig?

Inschrijving en Registratie: Als je besluit om lid te worden van onze voetbalclub, is de Ledenadministratie het eerste contactpunt. We helpen je graag bij het voltooien van het inschrijvingsproces en zorgen ervoor dat al je gegevens correct worden geregistreerd.

Contributiebeheer: Om onze club draaiende te houden en de beste faciliteiten en trainingen te bieden, vragen we onze leden om een contributiebijdrage. De Ledenadministratie beheert dit proces en staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden over betalingsplannen of andere financiële zaken. Je kan hiervoor ook mailen naar contributie@sdobussum.nl 

Contactpersoon: Heb je vragen, opmerkingen of wijzigingen met betrekking tot je lidmaatschap? De Ledenadministratie is de aangewezen contactpersoon om je te helpen. We zijn beschikbaar om je te ondersteunen en streven ernaar om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Mutaties en wijzigingen: Veranderingen in persoonlijke gegevens, zoals adreswijzigingen, e-mailadressen, of telefoonnummers, worden zorgvuldig bijgehouden door de ledenadministratie.

Uitschrijvingen: Hoewel we het jammer vinden om iemand te zien vertrekken, begrijpen we dat omstandigheden kunnen veranderen. Als je besluit om je lidmaatschap op te zeggen kan je dit door geven aan de ledenadministratie.

Het aanspreekpunt van de ledenadministratie is Jitske van der Geest.

Foto_Jitske_vd_Geest.jpg

Je kan contact opnemen via deze link:Neem contact op

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!