Ons prachtige sportcomplex!

De thuishaven van voetbalvereniging SDO - Sportpark De Kuil - wordt beheerd door Stichting Beheer S.D.O. Sportpark De Kuil. De Stichting is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het sportpark en alle objecten die zich op het terrein bevinden, waaronder de kleedkamers, tribune en het clubhuis.

Zij wordt hierin ondersteund door de gemeente Gooise Meren. Voor het onderhoud wordt samengewerkt met de zelfwerkzaamheidscommissie van de voetbalvereniging. Het bestuur van de Stichting bestaat uit voorzitter Jos Bakker, secretaris Haije Bouwman en penningmeester Hein de Graaf. Drie personen met een rijk en actief verleden binnen de voetbalvereniging.

Sportpark De Kuil omvat vier standaard wedstrijdvelden (waarvan drie kunstgras), een klein trainings(gras)veld en twee welpenvelden. Alle velden zijn voorzien van uitstekende verlichting (veld 2 met LED verlichting), zodat - zowel wedstrijden, als trainingen bij kunstlicht - iedere avond mogelijk zijn. Mede gezien de gestage ledengroei werd in 2009 de kleedkamercapaciteit uitgebreid tot een totaal van 16, waarvan 4 kleedkamers voor scheidsrechters. Verder beschikt SDO over een groot clubhuis met een mooi buitendakterras en een overdekte tribune. Direct bij het complex is ruime parkeergelegenheid.

Over de herkomst van de naam van ons sportpark doet een aantal wilde verhalen de ronde. Over leeuwenkuilen, gladiatorengevechten en zwaarbevochten overwinningen.   In werkelijkheid wordt echter letterlijk verwezen naar een kuil, ontstaan door zandafgravingen om het naastgelegen fort Werk IV op te hogen.  

Voor vragen over het sportpark en het beheer kunt u contact opnemen met het stichtingsbestuur via onderstaande link.

Neem contact op