Samenwerking FC Utrecht - SDO Bussum

Samenwerking FC Utrecht

Samenwerking FC Utrecht

SDO officieel Partnerclub van FC Utrecht

SDO heeft als regionale amateurclub een samenwerkingsverband met FC Utrecht. Deze samenwerking heeft als doel om talentvolle spelers op te sporen en te selecteren voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. Zo worden er regelmatig jeugdspelers van SDO uitgenodigd om stage trainingen te komen volgen. Een ontzettend leuke en leerzame ervaring.

Daarbij ondersteunt FC Utrecht SDO door kennis en ervaring te delen via onder andere themabijeenkomsten, webinars, deelstages bij FC Utrecht en demotrainingen. Deze zijn onder leiding en supervisie van de FC Utrecht-jeugdtrainers.

De trainers en scouts van FC Utrecht helpen SDO voortdurend te vernieuwen en te verbeteren, maar verliezen ook de beginnende trainer niet uit het oog. Ieder jaar verbetert FC Utrecht zich op het gebied van opleiden, individuele ontwikkeling, scouting, performance en data. Als Partnerclubs kunnen we van dichtbij zien hoe dit gaat en wat de positieve gevolgen hiervan zijn.

FC Utrecht biedt haar Partnerclubs verder ondersteuning vanuit de maatschappelijke afdeling en de commerciële afdeling, zodat de Partnerclubs haar leden optimaal kan bedienen. Zo ontvangen Partnerclubs gedurende het seizoen kaartenacties om tegen gereduceerd tarief een wedstrijd in Stadion Galgenwaard te bezoeken.

Via onderstaande link vind je extra informatie over FC Utrecht Partnerclubs. 


FC Utrecht Partnerclubs

fc-utrecht-2021-rgb.png

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!