Laatste nieuws - SDO Bussum

Laatste nieuws

Laatste nieuws

Klaverjasavond 11 oktober

27 september 15:45  Op woensdagavond 11 oktober kun je komen klaverjassen in de kantine van SDO Het klaverjassen start om 20.00 uur, en je bent welkom vanaf 19.30 uur. Leden van SDO zijn hierbij ook uitgenodigd Entree € 3,00 incl. koffie bij binnenkomst Na het klaverjassen volgt de loterij, kosten per lot zijn: € 0,50 Namens de ontspanningscommissie Harm, Andries en Ben


PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij SDO Bussum!

15 september 14:00  Wil jij meedoen aan het grootste voetbalfeest van Nederland? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij SDO Bussum op woensdag 25 oktober! meer »


23 oktober Algemene Leden Vergadering SDO

13 september 9:30  UITNODIGING ALVmeer »


Dringend scheidsrechters gezocht!

6 september 16:45  We zijn dringend op zoek naar scheidsrechters! Voor aankomend weekend komen er voor meerdere wedstrijden scheidsrechters tekort. Ook gaat er binnenkort bij SDO een scheidsrechterscursus plaatsvinden waar je je voor kan aanmelden. Dus lijkt het je leuk om deze opleiding te volgen en je beschikbaar te stellen voor het fluiten van wedstrijden? Meld je dan snel aan bij Michel Hummeling via scheidsrechters@sdobussum.nl


SDO overhandigt cheque aan WKZ

25 augustus 12:45  Tijdens de zomerstop heeft een afvaardiging van de sponsorcommissie een mooie donatie gedaan aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). De donatie komt voort uit opbrengst van club van 39 van afgelopen voetbalseizoen. Voor de tweede keer op rij heeft SDO bij het WKZ een mooi, sportief project gevonden waar we graag aan bij wilden dragen.meer »


Keepersopleiding SDO gaat weer van start

23 augustus 12:45  We zitten nog in de vakantieperiode maar achter de schermen zijn veel mensen bij SDO bezig om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen en de daarbij behorende wedstrijden en trainingen. Zo ook de keepers. Maandag 4 september starten de trainingen weer.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!