responsive image

Vrijwilligers

Samen sta je sterk en vele handen maken licht werk!

Vanzelfsprekend wilt u dat de club waar uw kind en/of uzelf voetbalt u alle faciliteiten geeft om dat met alle plezier te doen. Het in goede banen leiden van een club als SDO is echter heel veel werk. Het besturen, organiseren, onderhouden, leiden en begeleiden kost enorm veel personele kracht.

Al dit werk wordt bij SDO vrijwel alleen door vrijwilligers gedaan, veelal door leden en ouders van leden. Als kantinemedewerkers, schoonmakers, onderhouders van het terrein, bestuursleden, leiders en trainers en natuurlijk scheidsrechters, zorgen deze vrijwilligers dat de club goed kan blijven functioneren.

Bij SDO zijn al veel vrijwilligers actief maar toch blijkt dat het steeds lastiger wordt om voldoende vrijwilligers te vinden om alle taken uit te voeren. Vanuit onze vrijwilligerscommissie zijn wij daarom blijvend op zoek naar mensen die het team van vrijwilligers komen versterken. Zo zijn wij op zoek naar mensen die kunnen helpen in de commissiekamer, in de keuken, achter de bar, als scheidsrechter of waar u ook maar iets wilt betekenen voor onze club.

Wilt u iets extra doen voor onze club? Meld u dan aan via onderstaande button of neem contact op met Daan de Bruin via +31642668656.

Neem contact op

Lees verder over...

Vrijwilligersportaal
Lees hier alles over Vrijwilligersportaal
Vrijwilligersbeleid
Lees hier alles over Vrijwilligersbeleid
5de Colonne
De 5de Colonne en 'de Heuvel'; vrijwillig en gezellig! Lees meer over deze bijzondere plek bij SDO.
Onze vrijwilligers
Vrijwilligers zijn essentieel voor onze vereniging. Hier plaatsen wij verhalen over- en van verschillende vrijwilligers.
Vacatures
Lees hier alles over Vacatures