responsive image

Veiling SDO

De grote SDO Veiling en Jeugdloterij!

UPDATE 18 maart 2020: In verband met het coronavirus hebben we de veiling en loterij verplaatst naar vrijdag 5 juni. Uiteraard is deze datum onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen in de komende periode

Op vrijdagavond 5 juni organiseert SDO een grote veilingavond in het clubhuis! De voorbereidingen voor de veiling zijn inmiddels in volle gang en er wordt met man- en macht gewerkt om deze avond tot een groot succes te maken!

Het veilingteam is o.a. volop bezig met de zoektocht naar geschikte veilingitems, de logistieke organisatie van de avond zelf (afgetrapt door Peter Heerschop en Hans van Breukelen!), de vervaardiging van een prachtig magazine waarin geïnteresseerden zich vooraf al kunnen informeren over de items die op de avond geveild gaan worden en de opzet van de jeugdloterij die op dezelfde avond wordt gehouden.

De opbrengst van de veiling en de jeugdloterij komt ten goede aan Support Casper, een stichting die onderzoek doet naar alvleesklierkanker, en is bedoeld ter ondersteuning van onze voetbalvereniging. In het bijzonder ten behoeve van het jeugdvoetbal (kleding jeugdscheidsrechters, coachjassen breedtesport, trainingspakken leiders breedtesport, speelatributen jeugdbarbecue , trainingshesjes jeugd, keepershandschoenen jeugdelftallen, doeltjes, ballen) en de renovatie van de benedenverdieping van ons clubhuis.

Omcirkel 5 juni in de agenda en houdt de website en social media in de gaten voor meer informatie!

We zijn alle bedrijven en verenigingen die inmiddels een bijdrage hebben toegezegd natuurlijk zeer erkentelijk. Mocht je geïnspireerd zijn en ook een bijdrage willen leveren, neem dan even contact op met het veilingteam via veiling@sdobussum.nl!