responsive image

Veiling SDO

Zoals u weet heeft SDO Bussum helaas even geleden moeten besluiten om, vanwege de situatie m.b.t. het coronavirus, de eerste veiling op de oorspronkelijke datum niet door te laten gaan. Helaas is er momenteel nog geen zicht op een nieuwe datum, omdat de meeste maatregelen nog van toepassing zijn. Het zal helaas nog niet haalbaar zijn om de veiling al in juni te organiseren. We hopen dat het in het najaar, of begin 2021, weer mogelijk is een dergelijk evenement te organiseren. Tot die tijd werken wij achter de schermen door aan de voorbereidingen, zodat het straks een nog groter feest zal worden dan wij al van plan waren!

Wij kunnen het ons voorstellen dat veel ondernemers het momenteel niet makkelijk hebben. Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, bijvoorbeeld met inzet van onze social media kanalen, dan doen wij dit graag voor u.

Nogmaals dank voor ieders begrip en medewerking en veel succes met uw eigen werkzaamheden in deze lastige tijd!

Met sportieve groet,
Veilingteam SDO Bussum

------------------------------------------------------------------------------------

De grote SDO Veiling en Jeugdloterij!

UPDATE 18 maart 2020: In verband met het coronavirus hebben we de veiling en loterij verplaatst naar vrijdag 5 juni. Uiteraard is deze datum onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen in de komende periode

Op vrijdagavond 5 juni organiseert SDO een grote veilingavond in het clubhuis! De voorbereidingen voor de veiling zijn inmiddels in volle gang en er wordt met man- en macht gewerkt om deze avond tot een groot succes te maken!

Het veilingteam is o.a. volop bezig met de zoektocht naar geschikte veilingitems, de logistieke organisatie van de avond zelf (afgetrapt door Peter Heerschop en Hans van Breukelen!), de vervaardiging van een prachtig magazine waarin geïnteresseerden zich vooraf al kunnen informeren over de items die op de avond geveild gaan worden en de opzet van de jeugdloterij die op dezelfde avond wordt gehouden.

De opbrengst van de veiling en de jeugdloterij komt ten goede aan Support Casper, een stichting die onderzoek doet naar alvleesklierkanker, en is bedoeld ter ondersteuning van onze voetbalvereniging. In het bijzonder ten behoeve van het jeugdvoetbal (kleding jeugdscheidsrechters, coachjassen breedtesport, trainingspakken leiders breedtesport, speelatributen jeugdbarbecue , trainingshesjes jeugd, keepershandschoenen jeugdelftallen, doeltjes, ballen) en de renovatie van de benedenverdieping van ons clubhuis.

Omcirkel 5 juni in de agenda en houdt de website en social media in de gaten voor meer informatie!

We zijn alle bedrijven en verenigingen die inmiddels een bijdrage hebben toegezegd natuurlijk zeer erkentelijk. Mocht je geïnspireerd zijn en ook een bijdrage willen leveren, neem dan even contact op met het veilingteam via veiling@sdobussum.nl!