responsive image

TopFan

Word TopFan en maak SDO (nog) sterker!

Het eerste elftal van SDO komt momenteel alweer 3 jaar op rij uit in de Zondag hoofdklasse A. Een prestatie van formaat, temeer omdat dit niveau geheel op eigen kracht is bereikt met veelal spelers uit de eigen jeugd. Daarbij komt dat SDO de spelers niet geldelijk vergoedt voor hun inspanningen, iets wat met recht een unicum mag worden genoemd op het niveau waarop SDO speelt!

Het is onze ambitie om dit niveau en deze werkwijze te handhaven. Om spelers aan SDO te blijven binden, moeten we ervoor zorgen dat de faciliteiten voor onze spelers worden verbeterd. Samen met de uitstraling en gezelligheid van de vereniging zorgt dit ervoor dat spelers niet snel in de verleiding komen om over te stappen naar een amateurvereniging die wel betaald. SDO TopFan is ontstaan om je als particuliere fan van de vereniging de gelegenheid te geven om specifiek onze eerste selectie te ondersteunen.

Interesse? Klik op onderstaande button en stuur een bericht naar SDO TopFan, of neem contact op met Gert-Jan Splinter via +31654962206

Neem contact op of Download flyer