responsive image

St. beheer SDO sportpark de Kuil

Ons prachtige sportcomplex!

De thuishaven van voetbalvereniging SDO - Sportpark de Kuil - wordt beheerd door Stichting Beheer SDO Sportpark de Kuil. De stichting is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van het sportpark en alle objecten die zich op het terrein bevinden, waaronder de kleedkamers, tribune en het clubhuis.

Zij wordt hierin ondersteunt door de Gemeente Gooise Meren en werken voor het onderhoud samen met de zelfwerkzaamheidscommissie van de voetbalvereniging. Het bestuur van de stichting bestaat uit voorzitter Jos Bakker, secretaris Haije Bouwman en penningmeester Hans Knop; drie personen met een rijk en actief verleden binnen de voetbalvereniging.

Sportpark de Kuil omvat vier standaard wedstrijdvelden (waarvan 3 voorzien van kunstgras), een "klein" trainings(gras)veld en twee welpenvelden. De 3 kunstgrasvelden zijn tevens de trainingsvelden en behoren tot de beste in hun soort. Alle velden zijn voorzien van uitstekende verlichting (veld 2 met LED verlichting), zodat - zowel wedstrijden, als trainingen bij kunstlicht - iedere avond mogelijk zijn. Mede gezien de gestage ledengroei werd in 2009 de kleedkamercapaciteit uitgebreid met 14 nieuwe kleedkamers, tot een totaal van 16, waarvan 4 kleedkamers voor scheidsrechters. Verder beschikt SDO over een groot clubhuis met een mooi buitendakterras en een overdekte tribune, zodat we met trots kunnen zeggen dat SDO beschikt over een van de mooiste sportcomplexen in Nederland. Direct bij het complex is ruime parkeergelegenheid.

Voor vragen over het sportpark en het beheer kunt u contact opnemen met het stichtingsbestuur via onderstaande button.

Neem contact op