responsive image

St. beheer SDO sportpark de Kuil

Ons prachtige sportcomplex!

De thuishaven van voetbalvereniging SDO - Sportpark de Kuil - wordt beheerd door Stichting Beheer SDO Sportpark de Kuil. De stichting is verantwoordelijk voor het onderhoud van het sportpark en alle objecten die zich op het terrein bevinden, waaronder de kleedkamers en het clubhuis.

Zij worden hierin ondersteunt door de Gemeente Gooise Meren en werken voor het onderhoud samen met de zelfwerkzaamheid-commissie van de voetbalvereniging. Het bestuur van stichting bestaat uit voorzitter Jos Bakker, Johan van der Geest (secretaris) en penningmeester Hans Knop; drie personen met een actief verleden binnen de voetbalvereniging.

Sportpark de Kuil omvat vier standaard wedstrijdvelden (waarvan 3 voorzien van kunstgras), een "klein" trainings(gras) veld en de twee welpenvelden. De 3 kunstgrasvelden zijn tevens de trainingsvelden en behoren tot de beste in hun soort. Alle velden, zijn voorzien van uitstekende verlichting (veld 2 met LED verlichting), zodat zowel wedstrijden als trainingen bij kunstlicht iedere avond mogelijk zijn. Mede gezien de gestage ledengroei werd in 2009 de kleedkamercapaciteit uitgebreid met 14 nieuwe kleedkamers, tot een totaal van 16, waarvan 4 kleedkamers voor scheidsrechters. Verder beschikt SDO over een groot clubhuis met een mooi buitendakterras en een overdekte tribune, zodat we met trots kunnen zeggen dat SDO beschikt over een van de mooiste sportcomplexen in Nederland. Direct bij het complex is ruime parkeergelegenheid.

Voor vragen over het sportpark en het beheer kunt u contact opnemen met Johan van der Geest via onderstaande button of via +31619902000

Neem contact op