Corona protocol

Beste leden, spelers, bezoekers,

Gelukkig kunnen we dit seizoen weer voetballen, maar uiteraard wel met strikte spelregels voor uw en onze veiligheid. We vinden het fijn wanneer u ons sportcomplex bezoekt. Let wel: in het kader van de Covid-19 besmettingen, moeten wij helaas maatregelen nemen. Wij vragen iedereen die op ons complex aanwezig is om deze ook te volgen. Indien nodig kunnen medewerkers van de club u aanspreken op het naleven van deze regels.

De belangrijkste:
  • Op zaterdagen zijn geen kleedkamers beschikbaar voor de uitspelende ploegen.
  • Op zondag moet iedere bezoeker zich bij entree van het park registreren.
  • Er gelden vaste looproutes met eenrichtingsverkeer. Volg de pijlen en let op de borden.
  • In de kantine of op het dakterras zijn zitplaatsen verplicht.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Gebruik gezond verstand: als u 1 of meer gezondheidsklachten hebt (verkouden, koorts, hoesten), blijf dan thuis en laat u testen.

Onderstaand vindt u alle protocollen van de KNVB tezamen met de richtlijnen van het NOC-NSF en de noodverordening van de veiligheidsregio Gooi & Vechtstreek.

Het bestuur wenst iedereen een sportief, maar bovenal gezond seizoen en we hopen dat we er met zijn allen een mooi seizoen van kunnen maken.

SDO volgt deze protocollen om ervoor te zorgen dat er zo veilig mogelijk gesport kan worden op ons sportpark en dat een bezoek aan ons clubhuis volgens de geldende regels plaatsvindt. Met de start van het nieuwe seizoen in het vooruitzicht vragen wij van iedereen die ons sportpark betreedt om rekening te houden met deze situatie.

KNVB Protocol accomodatiezaken

KNVB Protocol ouders

KNVB Protocol spelers

KNVB Protocol trainers

KNVB Protocol verenigingsbestuurders

KNVB Protocol arbitrage

Richtlijnen NOC-NSF

Noodverorderning veiligheidsregio

Klik op onderstaande button voor het registratieformulier!

Registratieformulier