Algemene zaken

Onder de commissie Algemene Zaken vallen wedstrijdzaken, ledenadministratie, VOG-administratie, scheidsrechterzaken en zaken die niet direct in het domein van de overige commissies vallen.

Momenteel is er geen voorzitter

Vacature

algemenezaken@sdobussum.nl

Voetbalzaken jeugd

Sinds afgelopen september is het nieuwe jeugdbestuur van SDO actief. Het jeugdbestuur, bestaand uit Jeroen van der Geest, Patrick Kreuning, Jos Siewertsen, Michael Theebe en Carolien Vermeijden. Jeugdbestuur is opgericht ter bevordering van de positionering van SDO als dé ambitieuze familieclub voor Bussum waar met plezier gevoetbald wordt.

Verstand van voetbal is heel welkom maar niet per se nodig. Daadkracht, doorzettingsvermogen, verenigingszin, organisatie- en communicatietalent des te meer.

Daarnaast is een heldere visie op hoe een efficiënt en modern georganiseerd jeugdbestuur neergezet wordt nodig. Wil je hieraan je steentje bijdragen, laat je interesse via de trainer, afdeling coördinatoren of aan een van de jeugdbestuursleden weten. Live of via een mail naar: 

  jeugdbestuur@sdobussum.nl
Technische-commissie

Voetbalzaken

Voetbalzaken senioren

De commissie Voetbalzaken senioren draagt de verantwoordelijkheid voor alle teams boven de 18 jaar, selectie en breedtesport. De commissie wordt voorgezeten door Ap Hartog. Voor vragen kun je contact opnemen via:

Ap Hartog (tevens bestuurslid) vzvoetbalzakensenioren@sdobussum.nl
   
   

ommunicatie zaken

SDO zoekt een nieuwe webmaster / communicatiemanager. Iemand die dagelijks de mail beantwoordt, berichten op de website plaatst en contacten onderhoud met (ouders van) leden en kader.

Daarnaast zoekt SDO een nieuwe voorzitter / coordinator / eindredacteur die de commincatiecommissie aan wil sturen. Wil jij deze leuke klus oppakken voor de vereniging? Laat het weten via secretarisbestuur@sdobussum.nl.

Beeldmateriaal graag als volgt aanleveren:
1) horizontaal formaat
2) .jpg bestand
3) minimale grootte 1920 x 1080.

Vacature

communicatie@sdobussum.nl

PR & communicatie

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle sponsorzaken binnen de vereniging. Zij zijn actief in het relatiebeheer van onze huidige sponsoren en zetten zich in voor de werving van nieuwe sponsoren voor SDO. Daarnaast is de commissie verantwoordelijk voor alle reclame-uitingen op het sportpark, de tenues, website en sponsormagazine.

Wil jij de vereniging sponsoren? Neem contact op met:

Bart van Vessum / Ronald Elenbaas:

+31653398349

sponsorcommissie@sdobussum.nl

Sponsor commissie
Vrijwilligerscommissie

Vrijwilligers zaken

 

Voor deze commissie is SDO op zoek naar een verbindende coördinator. Zit verenigen in je DNA? Krijg je energie van organiseren en zaken voor mekaar krijgen? Zet jij mensen graag in het zonnetje? Dan is SDO op zoek naar jou! 

Interesse? Laat het weten via de secretaris van de vereniging (John van Gog) op:

                         secretarisbestuur@sdobussum.nl