Algemene zaken

Onder de commissie Algemene Zaken vallen wedstrijdzaken, ledenadministratie, VOG-administratie, scheidsrechterzaken en zaken die niet direct in het domein van de overige commissies vallen.

Annemiek van Dijk is voorzitter / coordinator van deze commissie. Zij is bereikbaar via onderstaande gegevens.

Annemiek van Dijk (tot 17/10/2022 tevens bestuurslid)

+31641789443
algemenezaken@sdobussum.nl

Voetbalzaken jeugd

SDO wil de jeugd graag de aandacht geven die ze verdient. Daarom is zomer 2022 de intentie uitgesproken om een jeugdbestuur op te richten. Vind jij ook dat dit nodig is en heb jij hart voor de vereniging en de jeugd en wil je je energie hier wel insteken? Laat het ons vooral weten.

Verstand van voetbal is heel welkom maar niet per se nodig. Daadkracht, doorzettingsvermogen, verenigingszin, organisatie- en communicatietalent des te meer. Daarnaast is een heldere visie op hoe een efficiƫnt en modern georganiseerd jeugdbestuur neergezet wordt nodig.

Laat je interesse via de trainer, afdelingscoordinatoren of de secrataris weten. Live of via een mail naar:

  secretarisbestuur@sdobussum.nl
Technische-commissie

Voetbalzaken

Voetbalzaken senioren

De commissie Voetbalzaken senioren draagt de verantwoordelijkheid voor alle teams boven de 18 jaar, selectie en breedtesport. De commissie wordt voorgezeten door Ap Hartog. Voor vragen kun je contact opnemen via:

Ap Hartog (tevens bestuurslid) +31610886893
vzvoetbalzakensenioren@sdobussum.nl
   
   

Communicatie zaken

SDO zoekt een nieuwe webmaster / communicatiemanager. Iemand die dagelijks de mail beantwoordt, berichten op de website plaatst en contacten onderhoud met (ouders van) leden en kader.

Daarnaast zoekt SDO een nieuwe voorzitter / coordinator / eindredacteur die de commincatiecommissie aan wil sturen. Wil jij deze leuke klus oppakken voor de vereniging? Laat het weten via secretarisbestuur@sdobussum.nl.

Beeldmateriaal graag als volgt aanleveren:
1) horizontaal formaat
2) .jpg bestand
3) minimale grootte 1920 x 1080.

Voorzitter / coordinator van deze commissie is tot 17/10/2022

Ilse Vlaming (tevens bestuurlid)

+31641848766
communicatie@sdobussum.nl

PR & communicatie

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle sponsorzaken binnen de vereniging. Zij zijn actief in het relatiebeheer van onze huidige sponsoren en zetten zich in voor de werving van nieuwe sponsoren voor SDO. Daarnaast is de commissie verantwoordelijk voor alle reclame-uitingen op het sportpark, de tenues, website en sponsormagazine.

Wil jij de vereniging sponsoren? Neem contact op met:

Bart van Vessum / Ronald Elenbaas:

+31653398349

sponsorcommissie@sdobussum.nl

Sponsor commissie
Vrijwilligerscommissie

Vrijwilligers zaken

 

Voor deze commissie is SDO op zoek naar een verbindende coƶrdinator. Zit verenigen in je DNA? Krijg je energie van organiseren en zaken voor mekaar krijgen? Zet jij mensen graag in het zonnetje? Dan is SDO op zoek naar jou! 

Interesse? Laat het weten via de secretaris van de vereniging (John van Gog) op:

   secretarisbestuur@sdobussum.nl