responsive image

Lidmaatschap wijzigingen

Opzeggen

Mocht je onverhoopt het lidmaatschap bij SDO willen opzeggen dan kan dit door een mail te sturen naar de ledenadministratie. In verband met de teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen dien je het lidmaatschap van SDO op te zeggen voor 31 mei van het lopende seizoen.

Voor overschrijven naar andere vereniging geldt dat er eveneens voor 31 mei opgezegd dient te worden bij SDO, waarna de overschrijving zelf voor 15 juni bij de KNVB binnen moet zijn.


Wijzigingen

We verzoeken je om wijzigingen van je bankrekeningnummer en/of mailadres onmiddellijk door te geven aan de ledenadministratie. Zodoende voorkomen we miscommunicatie over belangrijke zaken en administratieve onvolkomenheden.

Mocht er desondanks iets mis gaan met de incasso van de contributie, houdt er dan rekening mee dat deze incasso niet meer wordt aangeboden aan de bank. In dit geval sturen we een factuur met kas/bank verzoek die betaalt dient te worden voor een bepaalde datum, onder vermelding van het factuurnummer en het lidmaatschapnummer van de KNVB.

Ook bij verhuizing verzoeken we je om dit direct door te geven aan onze ledenadministratie via onderstaande button!

Neem contact op