responsive image

Lidmaatschap

Lidmaatschap


Opzeggen

Mocht je onverhoopt het lidmaatschap bij SDO willen opzeggen dan kan dit eveneens via een mail naar de ledenadministratie. In verband met de teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen dien je het lidmaatschap van SDO op te zeggen voor 31 mei van het lopende seizoen.

Voor overschrijven naar andere vereniging geldt dat er eveneens voor datum van 31 mei opgezegd dient te worden bij SDO, waarna de overschrijving zelf voor 15 juni bij de KNVB binnen moet zijn.


Overige informatie

We verzoeken je om wijzigingen van je bankrekeningnummer en/of emailadres onmiddellijk door te geven aan de ledenadministratie. Zodoende verkomen we miscommunicatie over belangrijke zaken en administratieve onvolkomenheden.

Mocht er desondanks iets mis gaan met de incasso van de contributie, houdt er dan rekening mee dat deze incasso niet meer wordt aangeboden aan de bank. In dit geval sturen we een factuur met kas/bank verzoek die betaalt dient te worden voor een bepaalde datum, onder vermelding van het factuurnummer en het lidmaatschapnummer van de KNVB.

Neem contact op