responsive image

Lid worden

Word SDO-lid!

Wil je graag voetballen en zoek je een goede en gezellige vereniging? Wordt dan lid bij SDO! Als je al zeker weet dat je echt lid wilt worden, download dan via onderstaande button het aanmeldingsformulier en vul het in of vraag je ouders/verzorgers om dit in te vullen als je nog geen 18 bent. Het ingevulde formulier kun je daarna inleveren bij SDO of mailen naar de ledenadministratie via de contact button.

Wil je liever eerst wat meer informatie? Stuur dan een mailtje naar onze ledenadministratie via onderstaande button en stel je vraag!

Lidmaatschap opzeggen

Mocht je onverhoopt het lidmaatschap bij SDO willen opzeggen dan kan dit eveneens via een mail naar de ledenadministratie. In verband met de teamindelingen voor het nieuwe voetbalseizoen dien je het lidmaatschap van SDO op te zeggen voor 31 mei van het lopende seizoen. Voor overschrijven naar andere vereniging geldt dat er eveneens voor datum van 31 mei opgezegd dient te worden bij SDO, waarna de overschrijving zelf voor 15 juni bij de KNVB binnen moet zijn.

Overige informatie

We verzoeken je om wijzigingen van je bankrekeningnummer en/of emailadres onmiddellijk door te geven aan de ledenadministratie. Zodoende verkomen we miscommunicatie over belangrijke zaken en administratieve onvolkomenheden. Mocht er desondanks iets mis gaan met de incasso van de contributie, houdt er dan rekening mee dat deze incasso niet meer wordt aangeboden aan de bank. In dit geval sturen we een factuur met kas/bank verzoek die betaalt dient te worden voor een bepaalde datum, onder vermelding van het factuurnummer en het lidmaatschapnummer van de KNVB.

Neem contact op Aanmeldingsformulier