SDO Vr1 - de Tukkers Vr1 = 0 - 5 SDO vrouwen hard onderuit tegen sterke Tukkers

Publicatiedatum: 17-04-2023

"Het was een dag om snel te vergeten " zo werd  SDO vrouwen coach Richard Buisman al gequote in de de Gooi-en Eemlander van maandag. 
Het was dan ook niet best wat de vrouwen lieten zien tegen nummer vier de Tukkers uit Albergen. 

Binnen een half uur waren de dames uit het Oosten al op een 0-3 voorprong gekomen. Eerst was het voorstopper Donna van der Zalm die  een hoge bal ongelukkig achter haar keepster Ted Baars kopte waarna de zeer behendige spits van de Tukkers amper 5 minuten later hard uithaalde voor de tweede treffer . 
Nadat ook het SDO middenveld een tegenspeelster vrijuit  liet uithalen was de wedstrijd met een 0-3 stand eigenlijk  al gespeeld. 
SDO kwam vrijwel niet tot kansen tegen de sterke verdediging van de Tukkers 
De enige Bussumse kans was voor de goed spelende Demi den Ouden vlak voor de rust maar haar inzet werd gekeerd door de sterke keepster. 

Daarna zijn er eigenlijk alleen nog vervelende momenten te melden. Nadat de Tukkers spits na al een half uur spelen haar knie zwaar blesseerde moest er helaas een ambulance aan te pas komen om de ongelukkige naar het ziekenhuis te brengen. 
Ook in de tweede helft was er een zware blessure maar dan aan SDO kant toen invalster Desiree Krijgsman bij een ongelukkige val haar arm brak. 

Voordat de uitstekende arbiter Kok voor het had afgefloten stond er een zeer verdiende 0-5 op het bord omdat de Tukkers nog twee knappe goals erbij had geschoten. Zoals boven al gemeld: een dag om snel te vergeten 
Wij wensen in ieder geval de geblesseerden een snel herstel. 

Zondag  23 April vroeg op pad naar Geffen waar SDO eerherstel zal zoeken in de wedstrijd tegen Nooit Gedacht 

 Vertrek bus uiterlijk 9:45 uur