SDO JO9-1 pakt drie punten mee uit bij SV Kampong

Publicatiedatum: 02-04-2023

Door felheid en goede schoten van SDO pakten ze drie punten mee. We moesten best wel even zoeken naar het goede veld. We hebben gevraagd waar we moesten zijn en gelukkig waren we nog op tijd. Er stond best harde wind (dus degene die tegen de wind in moest spelen had een nadeel). 

Helemaal aan het begin van de wedstrijd was er een goal, na '8 secondes', van de tegenpartij. Dat was een harde klap voor SDO. Daarna werd er nog een goal gemaakt door SV Kampong en dat was alsof we de wedstrijd al hadden verloren.

Goede comeback
Na wat kunst en vliegwerk van Tim stond het in één keer 2-1 en SDO begon er weer geloof in te krijgen. Redouan pikte ook zijn graantjes mee en knalde er twee in. En Daley en Danté die dachten: naaah, ik kan toch niet een goaltje mislopen, en maakten er allebei een.

Helaas was onze superspits Roef naar een schaaktoernooi. Door een paar mooie reddingen van Amin stond SDO niet meer op achterstand. Maar hij hoefde niet alles te doen vanwege degenen die voor hem stonden.

Doordat Philip en Simon goed verdedigden hoefde Amin er niet iedere keer aan te pas te komen. We hielden het vol tot het einde met 5-2 voorsprong. En het fluitsignaal klonk.

SV Kampong JO9-2 - SDO JO9-1 2-5
Doelpunten SDO: Redouan (2), Daley, Danté en Tim.