SDO JO9-1 begint sterk aan zijn avontuur in de Hoofdklasse

Publicatiedatum: 04-09-2022
SDO JO9-1 begint sterk aan zijn avontuur in de Hoofdklasse
Teampagina JO9-1
Lees meer over:
sdo

Met een prachtig affiche is de JO9-1 aan zijn nieuwe seizoen in de Hoofdklasse begonnen. En met een zeer fraaie overwinning ook: 6-3 tegen het voetbalbolwerk Zeeburgia. 

Zeeburgia levert al jarenlang de meeste spelers af aan Nederlandse profclubs. En het moet gezegd, als Ajax afgelopen week toch op het laatste moment Edson Alvarez aan Chelsea had verkocht, hadden ze uit dit jeugdteam best een vervanger kunnen plukken met minstens zoveel pit.

Maar ook SDO komt nu dus op dit niveau kijken. En niet voor niets. Met Jax, Tim en Daley lopen er achterin ook drie krachtpatsers. En de slimme Simon vond al snel een gaatje in de Amsterdamse verdediging om op te stomen en doeltreffend uit te halen.

Met keeper Amin als slot op de deur bouwde SDO de score via Roef, Jax (uit bijna een onmogelijke hoek) en Tim al snel uit naar 4-1, een voorsprong die daarna met man en macht werd verdedigd.

Toverbal van Tim

Ook Daley pikte met een geplaatst schot zijn doelpuntje mee. En de absolute uitblinker Tim maakte daarna met een toverbal vanaf de zijkant de allermooiste van de ochtend. Ook de vele meters die Philip en Danté hebben gemaakt, mogen niet onbenoemd blijven.

Zeker voor Danté was het letterlijk een wedstrijd met vallen en opstaan, na de vele duels die onze watervlugge aanvaller met al die beresterke verdedigers van Zeeburgia moest uitvechten. Maar hij is gelukkig ongeschonden uit de strijd gekomen.

Zet de tv maar aan, aankomende woensdag. Dan loopt hij met een grote lach op zijn gezicht het veld op van de Johan Cruijff Arena, samen met de spelers van Ajax en Rangers FC.

SDO JO9-1 – Zeeburgia JO9-3 6-3
Doelpunten SDO: Tim (2), Daley, Jax, Roef en Simon.
 

Teampagina JO9-1
Lees meer over:
sdo