SDO heren halen finish niet en degraderen

Publicatiedatum: 13-06-2022

De laatste hindernis voor de finish had AGB in Amsterdam moeten worden om het Hoofdklasserschap te behouden, maar helaas was deze laatste hindernis net teveel en konden de mannen van trainer Rick Schipper de laatste punten die nodig waren niet over de finish-streep trekken.

Sinds de overname door  Rick Schipper bloeide het team van SDO op sommige momenten weer op, enkele overwinningen, maar ook enkele nederlagen.Maar het was net niet genoeg, wel werd de week daarvoor de laatste plaats overgedaan aan Emmen en mocht SDO gaan deelnemen aan de na-competitie, maar dit was net een stap te ver.

AGB was al 12 wedstrijden ongeslagen en dan hoop je maar dat die 13e er niet komt, maar helaas kwam die wel en de Amsterdammers scoorden in de eerste helft 3 x en ondanks het feit dat onze jongens in de tweede helft 2 x scoorden mochten de Amsterdammers de stap naar de Hoofdklasse maken en daarmee willen wij hun uiteraard feliciteren.

En zoals Rick Schipper na afloop toegaf: wij hebben in eerste helften dit seizoen teveel laten liggen en op die basis zijn wij terecht gedegradeerd omdat er te weinig goede tweede helften achteraan kwamen, waarin we lieten zien dat we Hoofdklasserschap waardig zijn.

Uithuilen en opnieuw beginnen is het nieuwe motto en deze opdracht zullen Rick Schipper en de nieuwe trainer Roy Versluis voor het nieuwe seizoen meekrijgen.

Ook willen we de supporters van harte bedanken voor hun onmisbare steun bij zowel thuis- als uitwedstrijden, aan jullie heeft het beslist niet gelegen.

De leus voor het nieuwe seizoen is dan ook : Samenspel Doet Overwinnen en hopenlijk kunnen we dan eind volgend seizoen wel ongeschonden over de finish komen.