SDO - Zuidvogels 1 - 2: we moeten nog stappen maken

Publicatiedatum: 05-09-2022

Onze gedachten gaan nog heel even terug naar die ene dag in juni toen SDO voor de na-competitie aantrad in Amsterdam tegen AGB en daar met 3-2 verloor en hierdoor degradeerde uit de Hoofdklasse, erg jammer maar het was wel waar dat we in het nieuwe voetbalseizoen een stapje terug moeten doen.

Maar intussen zijn we op vakantie geweest, de "koppies" zijn weer leeggemaakt en iedereen begint weer met een schoon en fris gevoel aan het nieuwe seizoen, enkele spelers zijn gestopt bij SDO, maar ook enkele nieuwe spelers kwamen.

Over enkele weken dan begint ook de nieuwe competitie in de Eerste Klasse en als laatste voorbereiding hierop gebruiken de meeste trainers de bekerwedstrijden die in de komende periode worden gespeeld.

Zo speelde SDO afgelopen zaterdag thuis op kunstgras (het hoofdveld wordt over  enkele weken pas vrijgegeven) een bekerwedstrijd tegen de Zuidvogels uit Huizen en verloor zeer terecht met 1-2 en ook in deze wedstrijd bleek dat het team uit Huizen verder was dan SDO dat in de komende wedstrijden nog wel verdere stappen moet maken voor aan de competitie wordt begonnen. Pas vlak voor tijd wist Lars Raayen namens SDO de eer te redden, voor de Zuidvogels was Van Zelst 2 x trefzeker.

Aanstaande zaterdag 10 september spelen de heren van SDO de tweede bekerwedstrijd in Amersfoort tegen Nieuwland ASC 1 en deze wedstrijd begint om 17.00 uur en het zou voor de spelers en staf leuk zijn als ook een aantal supporters van SDO deze wedstrijd kwamen kijken aan de Laan van Duurzaamheid.

Inge Rehorst