MO17-2 wint toernooi Zeewolde!

Publicatiedatum: 15-06-2022

De 17-2 heeft het seizoen afgesloten met een toernooi bij Zeewolde. Jammer genoeg konden Juanita, Noa en Kiki niet meedoen maar waren Nadia en Lana bereid om hun klasse beschikbaar te stellen en daar waren wij blij mee!

 

Wij speelden in de poule met Zeewolde MO17-1, Sparta Nijkerk MO17-1 en Bas MO17-1 als enige 17-2 team konden wij dus vol aan de bak. Het was een halve competitie met wedstrijden van 30 min. Wij begonnen tegen Zeewolde, een fysiek sterk team met grote speelsters dus snel de bal spelen en geen duels aangaan… Dit lukte, met moeite. Maar wij hadden meer voetbal in huis en konden met 1-0 winnen door een goal uit een strafschop die keurig werd ingeschoten door Lana.

 

Daarna even rust en kijken wat de andere twee teams deden, Bas won met 3-0. Toen mochten wij tegen Sparta en probeerden ook 3 goals te maken i.v.m. het doelsaldo maar helaas stonden paal en lat in de weg. Toch wonnen wel!  Twee gewonnen wedstrijden was een goed uitgangspunt voor de laatste wedstrijd tegen Bas. Om nummer 1 te worden in de poule was minimaal een gelijkspel nodig omdat ons doelsaldo lager was, maar we gingen voor de winst en kregen kansen om te scoren, helaas lukte dit niet. Nadat Tara bij een val ook nog haar pols brak werd het spel bij het team wat minder…

Maarrr SDOMO17-2 won wel het toernooi. En daar zijn wij supertrots op!

 

Al met al was het een mooie zonnige dag en een heel leuk toernooi die wij winnend hebben afgesloten, gezellig, leuke sfeer, aardige tegenstanders, helaas veel pech voor Tara maar wat hebben wij een Topteam. En we hebben volgend seizoen nog ruimte voor extra speelsters in ons team!

 

Team MO17-2