MO17-1 knallend uit de startblokken

Publicatiedatum: 30-08-2021

Het seizoen is nog maar net van start maar de eerste prijs is al binnen:  gistermiddag wonnen de speelsters van de MO17-1 een sterk bezet toernooi in 's-Gravenland. Werd de eerste wedstrijd door onwennigheid nog niet zo effectief gespeeld (met een doelpuntloos gelijkspel tegen 't Gooi als resultaat), de wedstrijden daarna hadden de tegenstanders geen kans meer op winst.

Alcmaria Victrix - SDO MO17-1 -> 0 - 5

SAV Batavia'90 - SDO MO17-1  -> 1-3

Een mooi begin van het seizoen. Sportief gezien dan.... want rondom de organisatie van dit team valt nog veel winst te behalen. Voor dit leuk spelende en ambitieuze team is SDO nog op zoek naar een trainer / coach en leider.  Interesse om de prestaties van dit team verder te brengen? Neem zsm contact op met Aart Box via aartbox@casema.nl. Voor deze trainersvacature is een vergoeding beschikbaar.