Kampioen! Zo mogen wij, JO15-1 ons in 2022 eindelijk noemen

Publicatiedatum: 09-01-2023

Begin van het seizoen zijn wij als JO15-1 gestart met een missie, namelijk het kampioenschap en promotie naar de 6e divisie. 

De afgelopen seizoenen hebben wij laten zien over een goed voetballend team te beschikken. Dat is de dan ook de reden dat wij met z’n alle hebben afgesproken dat wij dit in de resultaten ook eindelijk eens terug willen zien. 

De eerste seizoenshelft bestond uit 2 fases. 1e fase een bekercompetitie en een 2e fase voor promotie. In de eerste fase was het nog aardig zoeken naar de vorm, er werd bij vlagen goed voetbal gespeeld maar dit werd nog niet omgezet in resultaat. Wel hebben wij vertrouwen geput uit een paar sterke momenten. 

Bij de start van de 2e fase gaven wij gelijk goed gas, de eerste wedstrijd werd met 15-1 gewonnen. Dit was het teken dat wij ons echt kunnen gaan mengen voor het kampioenschap. De twee wedstrijden erna verdienden wij echter maar 1 punt. Ondanks de mindere resultaten is er tijdens deze wedstrijden wel een kwartje gevallen waardoor wij echt stappen gemaakt hebben. 

Hierna volgde een kraker die gewonnen moest worden, deze was erg spannend maar door de gemaakte stappen stonden wij na het laatste fluitsignaal met 3 punten in ons handen. 

Dat betekende dat er nog 3 finales volgden. Die laatste 3 wedstrijden werden echter zeer overtuigend met 7-0, 7-1 en 6-0 gewonnen. Tijdens deze wedstrijden hebben wij met mooi en goed voetbal laten zien dat wij de terechte kampioen zijn geworden en dat wij klaar zijn om onze kunsten op een niveau hoger, de 6e divisie te laten zien!