JO13-1 neemt sportief revanche

Publicatiedatum: 28-10-2021

In een eerder treffen tussen de O13-1 van SDO en -2 van Huizen gebeurde iets waar alle betrokkenen weken later nog met afgrijzen aan terugdenken. Teamgenoot Jidde kwam na een mooie aanval 1 op 1 met de keeper van Huizen. Hij probeerde de bal te spelen maar stuitte daarbij op de benen van de sluitpost. Duizenden keren gaat dat goed, deze keer niet. Jidde brak zijn scheenbeen en is sindsdien bezig met zijn herstel.

Zijn team mist Jidde enorm maar kan verder niets anders doen dan lijdzaam toezien hoe Jidde hard moet werken aan zijn herstel. Of toch wel iets: de 4 - 2 winst  in de opnieuw gespeelde wedstrijd voelde wel als revanche, een sportieve welteverstaan.

Door de winst ging de JO13-1 als herfstkampioen de vakantie in, met 17 punten uit zeven gespeelde wedstrijden. Hartstikke leuk natuurlijk. Maar het meest kijken ze uit naar het moment dat Jidde zijn rentree kan maken en ze samen voor het winterkampioenschap kunnen gaan.