JO10-1 na 4 wedstrijden nog ongeslagen

Publicatiedatum: 27-09-2021
Twee wedstrijdverslagen in een stuk. Vorige week speelde JO10-1 uit tegen SO Soest JO10-1. Op een zeer warme kunstgrasmat ging de wedstrijd in het begin nog gelijk op. Na een half uur stond het 3-3 met goals van Felipe en Bobby (2x). Daarna namen we afstand door goals van Reza, Bobby (2x), Thomas (2x) en Felipe en kwamen we mede door goed keeperswerk van Iven niet meer in de problemen. Eindstand 5-9 voor SDO!

Afgelopen zaterdag stond een thuiswedstrijd tegen CJVV JO10-1 op het programma. Dit team was eveneens nog ongeslagen, dus het beloofde een pittige pot te worden en dat werd het ook! Het begon zelfs dramatisch voor ons. Na 20 minuten was de stand 0-4 en dat was volkomen terecht. CJVV speelde goed en benutte de kansen met mooie goals. Timme en Birk verkleinden vervolgens gelukkig de achterstand weer, maar door een onfortuinlijke eigen goal stond het bij rust 2-5!

Een donderspeech tijdens de rust bleek te werken en had tot gevolg dat het in de tweede helft een totaal andere pot werd. De 3-5 kwam van de voet van Iven die na een uittrap van de uitstekend keepende Marcus vanaf rechts heel mooi in de linkerkruising schoot. De 4-5 was minstens zo mooi en kenmerkte zich door felheid en prachtig combinatievoetbal. Reza veroverde de bal op het middenveld, speelde 2 spelers uit en stuurde vervolgens Thomas weg. Die gaf op zijn beurt een pass naar links op Bobby die mooi binnen schoot.

De 5-5 was misschien wel de mooiste goal van de wedstrijd: een heerlijke voorzet van Iven vanaf rechts werd prachtig en onhoudbaar binnen gekopt door Thomas.
Vervolgens bleven we fel druk zetten, waar CJVV zichtbaar moeite mee had. De in de 2e helft uitstekend spelende Reza veroverde de bal aan de linkerkant en gaf een voorzet op Thomas die met links binnenschoot. Voor het eerst een voorsprong en dat gaf ons vleugels! De 7-5 kwam weer van het vandaag uitblinkende aanvalsduo Bobby en Thomas; Bobby gaf vanaf links een pass op Thomas die verwoestend hard binnenschoot.
CJVV maakte nog wel een tegentreffer, maar SDO kwam niet meer in gevaar. Met goals van Thomas (vandaag dus goed voor 4 treffers!), Felipe en Bobby wonnen we uiteindelijk ook onze vierde wedstrijd, nu met 10-6!
Een waar spektakelstuk van onze spelers die door een uitstekende 2e helft als team een hele mooie overwinning hebben behaald. Volgende week spelen we uit tegen Baarn sv JO10-1.