FC Winterswijk 1 - SDO 1 5 - 0 : We moeten omhoog

11. SDO                                    7     2    0    5     6

12. Columbia                         7     1     1    5    4

13. Berghem Sport              6     0     0    6    0

Het is geen leuk beeld, maar wel de realiteit, het gaat niet goed met SDO in de Eerste Klasse.

Ondanks de  nederlaag thuis tegen sc Bemmel hadden de supporters toch nog enige hoop dat het alsnog goed zal komen, in een wedstrijd waarin we minimaal een gelijkspel hadden verdiend.

Dus ga je met een redelijk goed gevoel naar Winterswijk om daar de strijd aan te binden met een van de koplopers, de FC Winterswijk. Een lange busreis heen maar  ook terug en wat zou het dan een heerlijk gevoel zijn als je met minimaal 1 punt de terugreis zou kunnen aanvaarden.

Maar de FC Winterswijk had geen medelijden met de spelers van trainer Roy Versluis en zijn trainersstaf/begeleiding en maakte voor rust met een 3-0 voorsprong SDO duidelijk dat er in Winterswijk niets te halen viel voor de Bussumers en met nog 2 doelpunten in de tweede helft viel de nederlaag ruim uit, 5-0.

Hoe moet het nu verder met ons keurkorps? En hoe ziet het programma er voor de komende periode uit voor we de verjaardag van Sinterklaas gaan vieren.

Trainer Roy Versluis gaf na de wedstrijd aan dat hij best nog mogelijkheden zag om hoger op de ranglijst te komen en dat de tijden echt wel beter werden en wij geloven onze trainer en houden er ons aan vast.

Aanstaande zondag heeft SDO geen competitie-verplichtingen, we zitten in een poule met een oneven aantal clubs, of er getraind wordt of een oefenwedstrijd gepland staat is tot op heden nog niet bekend en misschien krijgen de spelers vrij om bij te komen van de achterliggende periode.

Immers.....zondag 27 november dan moeten we er gewoon weer staan en weer moet er ver gereisd worden naar Twello om daar de punten afhandig zien te maken van Voorwaarts T(wello) dat slechts een puntje boven SDO op de ranglijst staat, dus zouden we via winst goede zaken kunnen doen.

En de supporters die de verre reis naar Twello niet gaan ondernemen moeten  dan een weekje wachten en wel tot zondag 4 december als op Sportpark De Kuil de rode lantaarndrager Berghem Sport naar Bussum komt en het zou zo fijn zijn als ons Eerste dan een leuk Sinterklaas-cadeautje voor haar supporters heeft in de vorm van 3 punten, dus supporters.....komt allen in grote getale naar de wedstrijd die zoals gebruikelijk om 14.00 uur begint.

De leus blijft nog steeds : Samenspel Doet Overwinnen!!

En hopenlijk komen de Goede Tijden terug.