SDO JO9-1 “verliest” 2-2 in kansrijke wedstrijd!

Wedstrijdverslag 18 Januari 2020

Vandaag was het dan zover, de start van de 2e helft van de competitie. We begonnen aan de reeks met een uitwedstrijd, tegen SV Huizen.

SV Huizen JO9, vorig weekend nog kampioen van het door hen zelf georganiseerde winter toernooi, is altijd een gezellige en sportieve tegenstander. Dat belooft veel goeds voor de wedstrijd.

SDO start goed, wat heet. We spelen mooi en goed verzorgd voetbal en dito positiespel. Het duurt dan ook niet lang en we komen op voorsprong. En we houden niet op, we hebben controle over de wedstrijd en verdubbelen al snel de voorsprong. 0-2 is de ruststand.

Bij het begin van de tweede helft is meteen te merken dat SV Huizen zich niet zomaar gewonnen gaat geven. Ze voetballen zichzelf in de wedstrijd. We schrikken hiervan en raken in paniek. We raken het op dat moment even kwijt, lopen uit positie en SV Huizen profiteert. De aansluitingstreffer van hen is een feit. Als snel volgt de tweede tegentreffer en de stand is weer gelijk.

SDO lijkt weer controle te krijgen en gaat weer verder met voetballen. Dat resulteert in meerdere kansen maar de paal en de keeper staan een goaltje van ons in de weg. De laatste 10 minuten van de wedstrijd konden alle kanten op. Huizen kreeg nog wat kansen, SDO ook. De betere zijn voor SDO Maar de goals blijven uit. De eindstand blijft gelijk, 2-2. Vanuit SDO oogpunt voelt dit als verlies, we hebben het in de eerste helft laten liggen. Al met al wel weer een leuke wedstrijd en ook zeker een sportieve wedstrijd. Genoeg positiefs gezien voor de volgende wedstrijd!

Wilt u ook eens genieten van deze spelertjes, kom dan eens kijken! Komende zaterdag spelen we thuis!! U bent van harte welkom voor het aanmoedigen.

Voor nu iedereen bedankt, en allemaal een fijn weekend.

Jos Siewertsen
Leider JO9-1