Gezocht: vrijwilligers! Coordinatoren, toezichthouders, commissiewerk

Publicatiedatum: 07-03-2021

Samenspel Doet Overwinnen -> SDO is op zoek naar vrijwilligers die een aantal vrijgekomen functies willen bekleden. De vrijwilligerscommissie van SDO heeft de laatste tijd een goede structuur neergezet en ook het vrijwilligersbeleid vorm gegeven. Voor het seizoen 2021-2022 willen we verdere invulling geven aan dit beleid en zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers voor divers commissiewerk maar ook voor onderstaande vacatures. 

Coördinator scheidsrechters
Door toegenomen drukte op zijn werk is onze huidige coördinator gestopt. SDO is daarom per direct op zoek naar een nieuwe coördinator scheidsrechters. Als coördinator zorg je ervoor dat elke wedstrijd een scheidsrechter heeft. De inschatting is dat dit ongeveer 3 uur per week kost. Werk dat door de week gedaan kan worden.
Heb je interesse in deze functie? Mail Annemiek van Dijk (vrz commissie) via algemenezaken@sdobussum.nl.

Toernooi commissie zoekt versterking
SDO organiseert jaarlijks diverse toernooien voor haar leden. Om deze toernooien te organiseren zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons graag willen helpen. Denk dan aan:

  • Clubs uitnodigen
  • Wedstrijdschema maken en scheidsrechters regelen
  • Kantinebezetting
  • Toernooi begeleiding regelen.
  • Prijzen regelen.
  • Eventueel eigen ideeën

Lijkt je het leuk om mee te helpen of wil je meer informatie?
Stuur dan een mail naar:  Annemiek van Dijk: algemenezaken@sdobussum.nl

Coördinatoren en toezichthouders voor weekenddagen
Voor de zaterdag en zondag zijn we op zoek naar twee coördinatoren (waarvan 1 lid wordt van het bestuur) en vier toezichthouders (2 voor zaterdag en 2 voor zondag). 

De ene coördinator heeft als aandachtsgebied de invulling van de commissiekamer. De andere coördinator de invulling van de bardiensten.

De toezichthouders houden in het weekend een oogje in het zeil rond de velden, kleedkamers en in de kantine. Ze zijn bijvoorbeeld ook aanspreekpunt voor de barmedewerkers. Tevens zorgen zij samen met de coördinator dat de bardiensten goed ingevuld worden. Voor de functies van zowel coördinatoren als toezichthouders zoeken we vrijwilligers die voor de vereniging 4 a 5 uur per week hieraan willen/kunnen besteden.

Heb je interesse in deze functie? Mail John van Gog (secretaris SDO) via secretarisbestuur@sdobussum.nl.

Verder kunnen de diverse commissies altijd versterking gebruiken. Wil je werkervaring opdoen, iets bijdragen in een maatschappelijke organisatie, leren organiseren en zaken regelen? De commissies Algemene Zaken, Communicatie en Vrijwilligers kunnen je zeker aan een leuke vrijwilligers klus helpen. Bij twijfel: mail communicatie@sdobussum.nl dan stemmen we wensen en werk op elkaar af.