Definitieve samenstelling meidenteams seizoen 2019-2020

Definitieve samenstelling meidenteams seizoen 2019-2020
Lees meer over:
TeamindelingMeiden

UPDATE: In navolging van onderstaand bericht vinden jullie achter de button hieroner de definitieve samenstelling van de meidenteams voor het komend seizoen. We zijn zeer verheugd dat we ook de begeleiding voor ieder team volledig in orde hebben kunnen maken.

Bekijk via onderstaande button de indeling per team.

Teamindeling

Aart Box
Sectieleider

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

De teamindeling voor het nieuwe seizoen is altijd weer een spannend moment voor alle betrokken speelsters. Sinds ik in maart ben gestart als sectieleider meiden, zijn we direct begonnen met overleg met de huidige trainers en leiders om de teamindeling van komend seizoen te bepalen.

We hebben hierbij als uitgangspunt genomen om de teams zoveel mogelijk op leeftijd in te delen. In sommige gevallen maakt dit uitgangspunt het lastig om een juiste balans te krijgen in het aantal speelsters per team. Het blijkt dan ook praktisch onmogelijk om voor ieder individu het ideale plaatje in te vullen.

We hebben getracht toch zoveel mogelijk de juiste balans te vinden per team en speelsters. Waarbij met name in de MO17 en de MO15 nog iets van een verschuiving kan plaatsvinden. Voor een enkeling zal dit misschien in het begin even wennen worden.

Tevens hopen we nog wat nieuwe leden te mogen verwelkomen in de lagere leeftijd categorie├źn!

Vragen? Met de meeste kan je gewoon terecht bij jou leider van het afgelopen seizoen.

Teambegeleiding

Helaas is nog een groot punt van aandacht de begeleiding van de diverse teams. Op dit moment zijn nog niet alle teams voorzien van een leider en/of trainer.

Dus kunt u hierin een rol vervullen of weet u iemand die dit zou kunnen doen dan horen wij dit natuurlijk graag. Denk eraan dat u hiermee direct voldoet aan de voorwaarden van het nieuwe vrijwilligersbeleid voor het seizoen 2019-2020.

Aart Box
Sectieleider

Lees meer over:
TeamindelingMeiden