Update jeugdafdeling september

Publicatiedatum: 13-09-2021

Sinds 15 augustus zijn Martijn Caumon en ik (Vincent de Weger) begonnen als assistent HJO en HJO. Een mooie uitdaging bij een historische amateurclub. Sommige van jullie hebben wij al ontmoet langs de velden, in de kantine of in de bestuurskamer. Het klinkt cliche, maar wij hanteren vanaf dag 1 een open communicatie. Dus mocht er iets zijn: schroom niet om ons aan te spreken.

De afgelopen weken zijn wij tegen veel zaken aangelopen. Onze prioriteit lag daardoor bij een zo soepel mogelijk begin van het seizoen. We zijn blij te kunnen melden dat de meeste jeugdteams en trainers goed zijn gestart en al weer aardig in de wekelijkse trainingsstructuur zitten.

Dat was puzzelen, maar inmiddels heeft de JO16-1 in Robbin van de Does een nieuwe trainer en de MO17-1 heeft in Fleur van Rossum een nieuwe trainster. Bij een paar andere jeugdteams hebben ouders de training opgepakt. Allen dank hiervoor. In overleg met de betrokkenen werken we naar een passende structurele oplossing. Wil je helpen --> stuur je bericht aan HJO@sdobussum.nl. 

Verder zijn op woensdagen en vrijdagen de keeperstrainingen weer begonnen, voor zowel meisjes/jongens onderbouw als jongens bovenbouw. En ook zijn op de vrijdagavonden de techniektraining voor meisjes/jongens onderbouw weer begonnen. Deze trainingen staan onder leiding van Lucas, Patrick en Michel. Alsnog interesse? Check dit artikel.

We werken er hard aan om een mooi seizoen te maken! Daar hebben we, als vereniging, iedereen bij nodig. Een positieve, sportieve sfeer creeeren we immers samen. Iedere dag weer doen trainers, begeleiders, spelers, ouders, bestuur en vrijwilligers hun best om een zo'n goed mogelijk leerklimaat neer te zetten. 

Iedereen kan bijdragen, Samenspel Doet Overwinnen! 

We horen het graag als je iets kan/wil doen.

Sportieve groeten,

Martijn Caumon en Vincent de Weger