Update einde seizoen: stop reguliere trainingen per 4 juni

Publicatiedatum: 21-04-2023

Update einde seizoen: stop reguliere trainingen per 4 juni

Beste spelers, trainers, leiders en publiek (M én V),

Aan een voetbalseizoen komt voor het gevoel vaak abrupt en veel te vroeg een einde. Lopen 'de driehoekjes' in het team nèt lekker; is iedereen vol passie bezig met een mooi eindresultaat: sluiten 'ze' het hek! Vanaf zondag 4 juni stoppen de reguliere trainingen bij SDO.

Wat nog wel door gaat zijn de selectietrainingen in aanloop naar de teamindelingen voor volgend seizoen. Voetbal is een mooi spelletje, maar net als in het echte leven, verandert alles constant. Spelers ontwikkelen zich of maken een overstap; de begeleiding rondom een team wisselt.

Om er voor te zorgen dat spelers zo veel mogelijk op zijn of haar niveau spelen, wordt iedereen gedurende het gehele jaar 'in de gaten gehouden'. De komende selectietrainingen zijn alleen bedoeld om de puntjes op de i te zetten.

Goed om te weten:

Over de selectietrainingen:

Die worden in week 23 (vanaf maandag 5 juni) en week 24 (t/m zondag 18 juni) ingepland.

Spelers worden via hun trainer of teammanager bericht over dag en tijdstip

Wil je niet verder bij SDO? Zeg dan voor 1 juni je lidmaatschap op via de ledenadministratie.

De overschrijfdatum voor spelers in de A-categorie sluit op 15 juni.

Over de kleding
De exacte datum wordt gedeeld via de teammanagers. Ga uit van eind juni maar voor de start van de zomervakantie. Alleen shirts moeten worden ingeleverd. In het nieuwe seizoen kunnen sokken en broekjes die stuk of te klein zijn worden geruild.

Speciaal voor trainers, leiders en teammanagers (ook ouders)

De coördinatoren en sectieleiders gaan voor de start van het nieuwe seizoen graag in gesprek met de leiders en teammanagers van het nieuwe team. Ben je dit jaar coördinator en/of leider van een team, dan hoopt de vereniging van harte dat het team hun waardering voor je inzet uitspreekt en dat we volgend jaar weer op je mogen rekenen. Geef je inzet alvast door aan de betreffende coördinatoren. In september worden ouderavonden georganiseerd, per lichting (dus niet per team).

Ben je trainer of assistent en wil je jezelf verbeteren met een opleiding? Zodat je je zekerder voelt of (nog) beter toegerust bent op je ondersteunende team of trainers taken? Maak je wensen kenbaar aan de hoofdtrainer van jouw jaar.

Over volgend seizoen

Zaterdag 10 september start de competitie. De meiden- en onderbouwteams (O8-O12) beginnen direct met hun competities. De (JO) bovenbouwteams Categorie-A trappen mogelijk zaterdag 3 september al af voor het bekertoernooi.

Om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen starten de trainingen voor de selectieteams in week 34 (vanaf maandag 21 augustus). De trainingen voor de breedte teams starten in week 35 (vanaf maandag 28 augustus) Startdata zijn uiteraard wel afhankelijk van de (vakantie van de) teamtrainer. Het kan dus zijn dat een team een week later begint. Spelers krijgen bericht van de trainer en/of de teammanager over de aanvangstijden, het veld en de trainingsdagen. Deze berichtgeving komt uiterlijk half augustus in de desbetreffende (nieuw aan te maken) teamapps.

Voor nu wensen we spelers, trainers, ondersteunende ouders en publiek nog een mooie afsluiting van het voetbalseizoen!

Namens het ondersteunende verenigingskader

(Coördinatoren, Sectieleiders, Hoofdtrainers, Bestuur)

* A-categorie = Hoofdklasse en divisie niveau

* B-categorie = 1e tot en met 6e klasse