Hans van Breukelen en Evert ten Napel openen Veiling op je club SDO Bussum

Publicatiedatum: 28-07-2022

Hans van Breukelen en Evert ten Napel openen ‘Veiling op je club SDO Bussum’
 
Op vrijdag 30 september organiseert SDO Bussum de ‘Veiling op je club’. De avond wordt geopend door de legendarische oud-keeper Hans van Breukelen met sportcommentator Evert ten Napel. We organiseren de veiling voor de jeugdafdeling, voor renovatie van de begane grond van onze accommodatie en voor Support Casper. Zij doen innovatief onderzoek naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker.
 
Doe mee!
Het doel van de avond is natuurlijk om zo veel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen. Iedereen kan bijdragen: door een item te sponsoren, een advertentie in ons veilingmagazine af te nemen, een veilinglot te kopen of op de avond mee te bieden op de items. Informeer via veiling@sdobussum.nl of één van de veilingteamleden naar de mogelijkheden!
 
Het Veilingteam bestaat uit: Bart van Vessum – Rene Zoetekouw -Tom Higler – Martijn Hendriks – Paul van der Veen – Johan van der Linden – Ronald Elenbaas – Peter Rijk – Jeroen van der Laan – Thom Terpstra – Danny Kramer  – Gert Jan Splinter – Skylar Fokker – Fleur van Rossum – Olga Fokker – Hubert Habers