Terugblik trainingskamp SDO JO19-1

De 19-1 heeft een zeer geslaagd trainingskamp gehad het afgelopen weekend in het Zeeuwse Renesse.Naast de sportieve kant stond ook de teambuilding centraal en en beide uitgangspunten hebben ruimschoots hun doel bereikt.

Vrijdag na aankomst in hotel de Zeeuwse Stromen was er een presentatie van de technische staf bestaande uit Daniel van Veelen en Arnon Post waarbij de 1e seizoenshelft werd geëvalueerd en de doelstellingen voor de rest van het seizoen werden gepresenteerd en toegelicht.

Op zaterdag stond de wedstrijd tegen hoofdklasser MZC '11 uit Zierikzee op het programma. Ondanks de korte nachtrust werd er behoorlijk gevoetbald met als gevolg dat er een duidelijke 6-2 overwinning kon worden genoteerd .Prima resultaat gezien de omstandigheden en nadat de 'çhef keuken' van MZC '11 lichtelijk overspannen werd van de hongerige selectie keerden we terug naar Renesse.

Na een aantal 'vrije ' uurtjes waarin werd gezwommen , de sauna werd bezocht of andere ontspanning werd gezocht ging de groep naar De Haven van Renesse waar uitgebreid werd gedineerd . In de avond en nacht werd Renesse onveilig gemaakt door de hechte groep die duidelijk maakten dat SDO O-19 ook in het nachtleven toonaangevend kan zijn.

Nadat iedereen weer veilig was teruggekeerd in het hotel volgde een nog kortere nachtrust maar karakter werd er getoond toen iedereen om 9.30 uur 'gewoon'aan de ontbijttafel zat. Nadat de huisjes waren geïnspecteerd en er was uitgecheckt is de groep het strand op gegaan om even uit te waaien om vervolgens terug te keren naar Zierikzee waar nog 1,5 werd gevoetbald in de zaal.

Om 15.30 uur keerde de selectie weer huiswaarts waarbij het vrij stil was tijdens de reis ......... Een goed weekend met een goed stel!!

Daniel, Arnon, Maarten en Harry