Terugblik teambuilding Vrouwen 1

Niet alleen onze mannen maar ook onze vrouwen gebruikten een van de vrije weekenden in de winterstop om zich te storten op teambuilding gerelateerde activiteiten.

SDO Vrouwen 1 is de tweede seizoenshelft gestart met een teamweekend in Dongen! Nog even geen voetbal, maar verschillende activiteiten! Vrijdag startte het weekend met een spannende quiz, welke vervolgd werd met cocktails. Na een kort nachtje stond er zaterdag ochtend een intensieve paaldans-workshop op de planning. Zaterdag middag mochten de dames het wederom tegen elkaar opnemen tijdens Expeditie Robinson in Tilburg.

Na een korte powernap en een stevige maaltijd vertrok het team naar Oosterhout om daar de dansvloer onveilig te maken! Zondag ochtend lekker met elkaar ontbeten en weer huiswaarts! Roos Mous heeft alle ins en outs van het weekend op de gevoelige plaat vast gelegd en zijn te zien in de vlog via de button hieronder.

Al met al een zeer geslaagd weekend waarin het team een goede basis heeft gelegd voor de tweede seizoenshelft! Vanaf dinsdag zal er weer getraind worden!

Terugblik teambuilding Vrouwen 1