Tekenmoment PYXIS en Snackbar & IJssalon Henk

Tekenmoment PYXIS en Snackbar & IJssalon Henk
Lees meer over:
Sponsoring

Afgelopen zondag hebben we een nieuwe sponsor officieel mogen verwelkomen bij SDO en hebben we het contract met een bestaande sponsor verlengd!

Samen met voorzitter Sponsorzaken Rob van Velzen heeft Reijer Hekelaar namens PYXIS zijn handtekening gezet onder het SDO-sponsorcontract. Naast deze nieuwe sponsor zijn we met Mark Iedema, van Snackbar & IJssalon Henk, een verlenging van de sponsoring overeengekomen!

We heten PYXIS natuurlijk van harte welkom bij onze club en zijn bovendien erg blij dat beide sponsoren hun naam aan SDO (blijven) verbinden! Hieronder stelt PYXIS zich nog even voor:

Over PYXIS

PYXIS Accountants en Belastingadviseurs zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op de primaire activiteiten van uw onderneming. Dit doen we door al uw reguliere financiële en fiscale zaken, tegen een vast maandbedrag, uit handen te nemen.

Meerwaarde ontstaat door samen naar de tijdshorizon van uw ondernemingsplannen en uw persoonlijke ambities te kijken en dit te koppelen aan een systematische verbeteringsaanpak op basis van de belangrijkste resultaatbepalers van uw onderneming.

PYXIS ziet de administratie van uw onderneming vooral als een rijke bron van informatie die kan dienen als een kompas kan dienen voor het ondernemerschap. Samen maken we analyses en zetten we de financiële strategie uit voor uw onderneming, stichting of (sport)vereniging.

PYXIS werkt voor ondernemers, stichtingen en verenigingen in de regio’s ‘t Gooi, Eemland en Flevoland die bewust kiezen voor actieve sturing op de korte termijn op basis van doelstellingen voor de lange termijn. Klik op onderstaande button voor meer informatie over PYXIS.

Website PYXIS

Lees meer over:
Sponsoring