Teambuildingsdag JO13-2

Publicatiedatum: 08-02-2021

Afgelopen zaterdag stond er voor de JO13-2 geen onderlinge wedstrijd maar een teambuildingmiddag op het programma. Het team verzamelde om 12:30 uur aan het eind van de Ceintuurbaan om vanaf daar de snelweg onderdoor te gaan. Via Bikbergen ging het al hardlopende door naar Huizen alwaar een verrassingsbezoek gebracht werd aan teamgenoot Luuk. Luuk brak eind januari tijdens een oefenwedstrijd tegen de JO13-3 zijn scheenbeen. De hoofdactiviteit van de teambuilding-dag was het bezoek aan Luuk maar er stond nog meer op het programma. Hamburgers!

Trainer Patrick Kreuning verklaart: "De afgelopen 6-weekse trainingscyclus hebben we extra ingezoomd op het uitverdedigen vanaf het moment dat onze keeper, Felix, de bal heeft. Onze laatste man, Jimmy, en voorstopper, Ruben, bieden zich aan de zijkant aan, de backs gaan hoog staan en zodra Ruben of Jimmy de bal aangespeeld krijgt, komt de links- of rechtshalf 'in de bal' om deze vervolgens door te spelen op de hoogstaande back. Deze speelt de bal dan weer in op onze centraal inkomende middenvelder om daarna de bal weer (diep) door te spelen op onze links- of rechtsbuiten."
"Tijdens de trainingen zat deze manier van opbouwen er aardig in, maar het gaat er natuurlijk om dit tijdens een wedstrijd te doen. Ik had de spelers beloofd ze op een Big Mac te trakteren als het in een wedstrijd minstens 1x zou lukken. Het gejuich tijdens de wedstrijd zonder dat er een doelpunt viel, zei genoeg. Gejuich, gevolgd door de kreet hamburgers!"

"Tijdens het verassingsbezoek aan Luuk hebben wij niet alleen Luuk voorzien van allerlei cadeaus maar ook de innerlijke mens verwend. Mijn weddenschap met het team ingewilligd om lekker hamburgers te eten. Na het eten hebben de spelers zich buiten nog even uitgeleefd om ons mentaal voor te bereiden op de terugreis. Ondanks de ietwat vette en zoute hamburger verliep de terugreis prima, en haalde we een mooi tempo tijdens het hardlopen."

Eenmaal terug in Bussum kon het team het toch niet laten om op de Groene Long nog een potje te voetballen. Al met al een topmiddag! 

Patrick Kreuning