Start keeperstraining 2020

Start keeperstraining 2020
Lees meer over:
Keeperstrainingen

BESTE KEEPERS EN KEEPSTERS..........WE GAAN WEER BEGINNEN....!!!!!

Om mee te beginnen.....namens de keeperstrainers : IEDEREEN DE ALLERBESTE WENSEN VOOR 2020 IN WELK OPZICHT OOK..... We hebben de feestdagen weer achter de rug, Kerstdagen en Oud en Nieuw goed doorgekomen en de scholen zijn weer begonnen, dus kunnen we ons nu weer gaan richten op onze favoriete sport : voetbal.....en voor ons het keepen. Uiteraard heeft iedereen zo zijn wensen, iedereen wil een betere keeper of keepster worden en wij, als keeperstrainer, zijn ervoor om jullie op dit gebied te trainen en te begeleiden, maar voor jezelf ben jij het meest verantwoordelijk voor je verdere ontwikkeling.

Over de inzet tijdens de training van voor de winterstop kunnen wij niet anders dan tevreden zijn en wij hopen ook dat jullie datzelfde gevoel hebben en zelf de stappen wilt maken die je voor ogen hebt.

Vanaf dinsdag 14 januari gaan we weer beginnen met de trainingen en de trainers Theo, Inge en Steijn staan te popelen om jullie te ontvangen op de bekende tijden. Wel enkele voorwaarden die duidelijk zijn: iedereen is op tijd en traint in lange broek en shirt met lange mouwen en heeft altijd een regenjack bij zich en ook liefst een bidon voor eventueel wat te drinken tussendoor. Mocht je een lichte blessure hebben en wil je toch proberen te trainen...geef dit bij je trainer aan zodat hij niet voor verrassingen komt te staan. En kun je een keer niet dan tijdig afmelden, liefst per telefoon maar het kan ook via de app van Steijn of Theo (Inge heeft geen app maar Steijn of Theo informeren hem wel). Mochten er nog vragen zijn over de keeperstraining of weten jullie nog iemand die ook graag eens wil meetrainen, stuur dan een e-mail naar : i.rehorst1@telfort.nl

Op woensdag trainen de selectiekeepers bij Glenn en Michael neemt op dinsdag de senioren-keepers onder handen, mochten er over deze groepen nog vragen zijn dan kun je terecht bij Glenn of Michael.

ALLE KEEPERSTRAINERS HOPEN OP EEN GOEDE VOORTZETTING VAN DE KEEPERSTRAININGEN EN WENSEN DE KEEPERS DAARBIJ HEEL VEEL SUCCES IN HUN VERDERE ONTWIKKELING.

Inge Rehorst, coordinator van de dinsdagavond

Lees meer over:
Keeperstrainingen