Start keeperstraining 14 januari

Start keeperstraining 14 januari
Lees meer over:
Keeperstraining

Keepers/keepsters.......We gaan weer beginnen.....

We willen beginnen met alle keepers/sters de allerbeste wensen te doen toekomen in dit nieuwe jaar. We nemen aan dat iedereen de Kerstdagen en Oud en Nieuw op een leuke manier hebben beleefd, maar dat nu weer de periode is aangebroken om vooruit te kijken, de scholen gaan weer beginnen en ook de sportclubs ontwaken uit hun "winterslaap".

Bij SDO zal het ook de komende tijd weer drukker worden nu ondermeer de trainingen weer opgestart zullen worden en oefenwedstrijden worden gespeeld ter voorbereiding op de tweede helft van dit voetbalseizoen.

Ook de keeperstrainingen gaan weer beginnen..... Maar wanneer?

Met ingang van de week van maandag 14/dinsdag 15 januari zullen we weer gaan beginnen. De trainers Michael, Dion, Theo, Steijn en Inge zijn er weer klaar voor om al onze talentvolle keepers klaar te stomen om een nog betere keeper/ster te worden. Dion doet dit op de maandagavond met zijn groepen selectie-keepers en op de dinsdag is Theo er weer om op zijn vakkundige wijze de meisjes en dames beter te maken, terwijl Steijn en Inge de keepers vanaf de 010 onder hun hoede gaan nemen en Michael de trainingsavond afsluit met zijn selectie-keepers.

Omdat we ook al een klein beetje vooruit kijken naar het nieuwe seizoen willen we hierbij een oproep doen aan de keepers/sters die nu nog in de 09 zitten en volgend seizoen overkomen naar de 010 om zich aan te sluiten bij de keeperstraining van 18.00-19.00 uur bij Steijn en Inge. Ook zouden we het op prijs stellen, SDO is een grote club, als er meerdere niet-selectie-keepers zich op de dinsdag zouden aansluiten van 18.30-19.30 uur bij de groep van Theo en Inge, de opkomst vooral bij de jongens kan veel beter.

En.....ben jij nog geen keeper of keepster en heb je wel interesse om eens een keeperstraining te volgen.....je bent van harte welkom, stuur dan een mailtje naar Michael via : mvanzomeren@fmvz.nl en hij verwijst je dan wel door naar de juiste trainer.......of kom op dinsdag gewoon even langs bij de keeperstrainingen.

De keeperstrainers zijn er klaar voor.....jij ook? Dan zien we jullie weer graag verschijnen.

Keepersgroeten namens de keeperstrainers

Lees meer over:
Keeperstraining