's-Graveland JO8-1 / SDO JO8-1

's-Graveland JO8-1 / SDO JO8-1
Lees meer over:
Wedstrijdverslag

Vandaag helaas 2 ziekmeldingen bij onze JO8-1. Gelukkig precies genoeg spelers om de wedstrijd te kunnen spelen, maar het zou vandaag zwaar worden, dat wisten we zeker.

Na het eerste fluitsignaal in de stromende regen gingen we ervoor! Het zware weer kon SDO niet deren, we hadden complete controle. Alle acties lukte. Van Panna’s tot Zidaantjes tot splijtende passes. Het leek wel Gallery Play!! s’Graveland kwam in eigen huis niet aan voetballen toe.

Lynn zette de eerste stap. Na een blok van Rivinho kon zij langs de lijn opstomen, naar binnen draaien en de bal in het netje leggen 0-1 voor ons! Vervolgens kon Nikola de bal onderscheppen en hiermee Thomas lanceren. Thomas faalde niet; 0-2!

Jim stond als altijd weer goed te verdedigen, zag een opening en stoomde zelf op. Na een beetje oponthoud van de tegenstander kon hij toch aanleggen en schoot de 0-3 tegen de touwen. We gingen echt lekker!! De tegenstander begon zich terug in de wedstrijd te knokken enkreeg op slag van rust een kans. Jordan kon gelukkig keren en daarmee de ruststand op 0-3 houden.

Hoewel we er in de rust goed voor stonden waren we er niet gerust op. s’Graveland was einde eerste helft aan het opkrabbelen. En wij waren zonder wissels leeg aan het raken.

Beide teams kwamen goed uit de kleedkamer. Jordan kreeg de bal op de middellijn en schoot hem vanaf daar snoeihard op goal! Door de handen van de keeper 0-4. Dat was het enige hoogtepunt van de tweede helft van onze kant want waar we bang voor waren gebeurde. s’Graveland kwam zeer snel op 1-4. Dat was ook het keerpunt want zij kwamen beter en beter in het spel en SDO liep achteruit. Vlak daarna gelijk de 2-4, SDO kreeg geen druk op de bal door het goede Positie spel van hen. SDO probeerde druk te zetten maar was in het laatste kwart echt zichtbaar vermoeid. Verklaarbaar omdat we geen wissels hadden maar de tegenstander kon hierdoor goed combineren. 5 minuten voor tijd kon s’Graveland de 3-4 binnen prikken.

SDO moest alles op alles zetten maar zat er echt doorheen. Op karakter en op hun tandvlees perste SDO alles eruit. Het was tegenhouden, Thomas kon nog een goede bal tegenhouden, Nikola en Jim formeerde een blok en Lynn, Jordan en Rivelinho bleven afjagen en probeerde zo de druk erop te houden. Het was spannend tot de laatste seconde maar gelukkig blies de scheidsrechter op zijn fluit voor het eindsignaal.

Met zijn allen en met doorzettingsvermogen hebben we de winst eruit gesleept.

Trots op de boys en girl. We hebben de beste eerste helft van het seizoen op de mat gelegd en hebben met zijn allen gestreden om de winst verdiend mee naar huis te nemen!

Jos Siewertsen
SDO JO8-1

Bekijk via onderstaande buttons de samenvatting van het duel, gemaakt Jos Siewertsen en Ronald Kok

Samenvatting

Lees meer over:
Wedstrijdverslag