Sporting Almere JO8-1 - SDO JO8-1

Sporting Almere JO8-1 - SDO JO8-1
Lees meer over:
Wedstrijdverslag

Na het nipte verlies van vorige week en de aankomende vrije periode van 3 weken hadden we vandaag maar 1 taak! Met de 3 punten terug naar huis en met een goed gevoel de vakantieperiode in!

SDO maakte de beste start van dit seizoen tot dusver! Wat een geweldige inzet! De trucjes, lichaamsschijnbewegingen en schoten, alles liep! Als snel kwam SDO op voorsprong door een prachtige goal van Thomas die hem met zijn zwakke been kon binnentikken 0-1! Vervolgens stuurde Rivelinho zijn tegenstander het bos met een lichaamsschijnbeweging en gaf de assist op Thomas die genadeloos de 0-2 binnenschoot.

Onze keeper Jordan hield de druk op Sporting Almere hoog door in een 1 op 1 situatie winnend uit de strijd te komen en zijn doel schoon te houden. Hij Schoot de bal meteen naar voren welke via de kluts terecht kwam bij Laurence. Laurence kapte zijn tegenstander uit en gaf een pass op Seb. Seb versnelde en soleerde tussen 2 verdedigers richting de goal en schoot feilloos de 0-3 binnen!

Almere zette aan en probeerde erdoorheen te voetballen maar Jim die had achterin alles onder controle! Hij liep de gaten dicht en drukte de tegenstander constant naar buiten. Resultaat een keeperbal voor Jordan die zag dat Lynn en spurt nam naar voren. Jordan schoot de bal zo ver mogelijk naar voren, zo hard dat de bal over de keeper heen vloog en in het doel viel! 0-4, echt alles lukte! Dat was ook tevens ons mankement, we gingen te makkelijk denken en kregen voor rust nog een goal tegen! 1-4 en Almere had een aansluitingstreffer en het was gelijk pauze!

In de tweede helft starte Almere zoals wij in de eerste helft gestart waren. Binnen een mum van tijd kwam Almere op 2-4 en ook nog op 3-4. SDO was het even helemaal kwijt. Niemand verdedigde meer en we moesten alles op alles zetten om niet overlopen te worden. Een tandje erbij dus! Seb kreeg de bal aangespeeld van Jim en begon weer aan zijn actie. Hij zag een gaatje en weer schoot Seb feilloos binnen. 3-5! We hadden weer wat lucht maar Almere had nog steeds de overhand en kwamen weer terug in de wedstrijd 4-5! SDO kwam niet meer van eigenhelft af en kon ook de druk er niet op houden. Almere rook bloed en kwam tot overmaat van ramp ook nog langszij 5-5!

Er was nog een minuut te spelen, en eerlijk is eerlijk Almere was de betere in de 2e helft! Maar daar was weer een klein moment van bevlogenheid net als in de eerste helft. Iedereen stond inmiddels te verdedigen om een gelijkspel uit het vuur te slepen! Toen was daar plots de tweede bal voor Lynn, die zichzelf lanceerde de diepte in. Jordan liep mee en trok 1 van beide verdedigers mee waar Lynn van kon profiteren. In de slotseconde van de wedstrijd schoot zij de voor ons winnende goal binnen! 5-6 en de scheidsrechter vloot af!

Een bizarre wedstrijd die we op karakter winnend hebben afgesloten. 3 punten in de tas en met een goed gevoel richting huis en richting de vakantie! Trots op deze boys!!

Jos Siewertsen
SDO JO8-1

Lees meer over:
Wedstrijdverslag