Spectaculaire zege SDO JO8-1

Spectaculaire zege SDO JO8-1
Lees meer over:
Wedstrijdverslag

Na de slechte start na de vakantie vorig weekend hadden we vandaag iets recht te zetten. Er moest gewonnen worden!! We hadden prachtig weer, 2 complete teams en de zin! Alle ingrediƫnten om er een topwedstrijd van te maken!!

SDO en Muiderberg gingen allebei goed van start. SDO had een lichte overhand en dat resulteerde al snel in een goal. Jim die pakte de bal op na een verdedigende actie en opende op Nikola die op kon stomen en de bal feilloos binnenschoot 1-0! Muiderberg herpakte zich goed en kon al snel langszij komen! 1-1.

De wedstrijd ging gelijk op en al snel kwam SDO er weer vliegensvlug uit. Laurence draaide zichzelf mooi vrij tussen 2 man en gaf de pass op Seb die zichzelf vrij kapte en heerlijk beheerst binnenschoot 2-1! Weer hield Muiderberg zich sterk en weer kwamen ze met hard werken terug in de wedstrijd 2-2! En dat was ook gelijk de ruststand.

Na rust hadden hadden we weer een goed begin, Rivelinho won zijn duel op het middenveld en Jordan kon daarvan profiteren 3-2. Maar weer konden we de voorsprong niet behouden, Muiderberg was pijlsnel en met goed combinatiespel maakte ze weer gelijk 3-3!

SDO werd er gek van, maar kon zich herpakken. Jim en Nikola waren goed bezig in de verdediging en Thomas pakte een goede bal van Muiderberg. Thomas twijfelde geen seconde en schoot de bal ver naar voren, Lynn pikte op en speelde haar man uit, de bal kwam in de kluts terecht en Jordan aarzelde niet, 4-3!! SDO pakte door en Lynn slalomde langs de buitenkant, gaf de bal aan Seb en die kon de bal voorzetten, Muiderberg kon de voorzet eruit halen maar bezorgde de bal in de voeten van Jordan die uithaalde en de 5-3 binnenschoot.

We dachten de buit binnen te hebben maar Muiderberg gaf zich niet gewonnen, kwam met gevaarlijke acties door ons defensie heen en namen ons doel onder vuur. Thomas kon een aantal ballen redden maar had geen antwoord op de 1-1 situatie, 5-4! Nog geen man overboord maar Muiderberg werd sterker en roken dat er wat te halen viel. SDO liep achteruit maar werd bij een aanvullende actie van ons volledig weg gecounterd door de snelle buitenspeler van Muiderberg, 5-5 met nog 3 minuten te spelen.

We moesten kiezen, een puntje pakken of volle bak voor de winst in eigen huis. Met vorige week in het achterhoofd gingen we voor dat laatste. SDO trok het spel naar zich toe met hard werken, iedereen gaf alles en we bleven jagen. Toen Muiderberg in de aanval kwam loerde wij op onze kans, we veroverde de bal en lanceerde Lynn die tussen de verdediger en de keeper kon profiteren van een botsing tussen die 2, en Lynn schoot de 6-5 tegen de touwen!

Inmiddels waren er weer 2 minuten verstreken en SDO gooide de boel op slot, 6 man achter de bal en wachten op het laatste fluitsignaal. De spanning liep op toen Muiderberg nog een corner kreeg. Die werd niet benut en toen klonk het Verlossende fluitsignaal! 6-5 en de punten blijven bij SDO!

Al met al een heerlijke pot, sportieve wedstrijd met 2 leuke voetballende teams! Muiderberg bedankt voor de leuke wedstrijd. Trots op mijn boys die volle bak zijn gegaan.

Op naar volgende week, naar alweer de laatste wedstrijd van het seizoen!

Jos Siewertsen - SDO JO8-1

Lees meer over:
Wedstrijdverslag