Spannend tot de laatste minuut!

Zaterdag 9 maart speelde SDO JO8-2 een uitwedstrijd bij Laren'99. Vanaf de eerste minuut was de wedstrijd enorm spannend. Zowel de tegenstanders als ons team aasten op de overwinning. Dit resulteerde in spannende duels, mooie doelpunten, goed verdedigwerk en een evenredig balbezit.

De eerste helft heeft Ryan goed keeperswerk verricht. Vele ballen wist hij te stoppen. In de tweede helft heeft Chris ook goed keeperswerk laten zien en samen met Marcus en Ryan in de verdediging kon een aantal doelpunten voorkomen worden.

Aan de andere kant van het veld deden Philip en Safouan hun werk goed en scoorden mooie doelpunten. Samen scoorden zij 5 doelpunten door mooie assists van Seb en Marcus. Het spel verliep gelijk op. Wij scoren, maar zij ook.

Ons team speelt steeds meer samen als een team. Wanneer wij in de aanval zijn, lopen de jongens vrij en spelen over naar elkaar. Als Laren aanvalt, komen de verdedigers snel terug om te helpen.

Het is mooi om te zien dat het team groeit. En het is fijn dat we binnen de club spelers kunnen uitwisselen. Bedankt Marcus uit de WKtjes voor het meedoen!