Vrouwenselectie SDO zoekt versterking, misschien wel voor de hoofdklasse...

Publicatiedatum: 20-04-2022

Altijd al de overstap willen maken naar een club waar de sportieve ambities en de trainingsfaciliteiten voor de mannen en de vrouwen gelijk zijn? Vind je naast het voetbal, gezelligheid en samen plezier maken ook belangrijk? Dan is dit je kans: SDO Vrouwen 1 en 2 hebben komend seizoen ruimte voor nieuwe talentvolle speelsters!

Vrouwen 1 van SDO speelt al jaren in de landelijke eerste klasse en zit dit seizoen dicht bij een plek die recht geeft op de na-competitie voor promotie naar de Hoofdklasse. Ook volgend seizoen zal het Vrouwen 2 team jeugdspelers de kans geven door te stromen naar de Senioren. Het tweede is tevens een prima springplank voor talenten die een opstap naar de Vr1 hoofdmacht willen maken.  
De reguliere trainingsavonden van beide teams zijn op dinsdag- en donderdagavond. De wedstrijddag is zondag.

Mede door de steun van trouwe sponsoren krijgen selectiespeelsters aan het begin van het seizoen de benodigde sportkleding en heeft Vrouwen 1 bij uitwedstrijden de beschikking over een luxe touringcar.  Op deze manier kunnen de speelsters zich volledig focussen op de wedstrijd en de trainingen. Daarnaast is er elk jaar een teamweekend en worden er gedurende het jaar diverse sport- en teamactiviteiten ingepland.

De vrouwenselectie heeft een hoofdtrainer, een assistent-trainer, een keeperstrainer en een teammanager. Samen doen zij er alles aan om het beste uit de speelsters, het team en zichzelf te halen.

Nieuwsgierig geworden? Kom een proeftraining doen! Meld je nu aan en ervaar zelf of het team en deze club passen bij jouw persoonlijke wensen en ambities.

Data open trainingen:

Do 12 mei 19.30 - 21.00
Di   17 mei 20.00 - 21.30
Wo 25 mei 20.00 - 21.30

De trainingstijden op dinsdag en donderdag zijn zoals hierboven weergegeven.

Je kunt je aanmelden voor de open trainingen via een mailtje aan teammanager Edwin Veen ( eveen@deloitte.ch ) of laat een berichtje achter op onze SDO Vr1 Facebookpagina.

In de mail graag naast je naam, leeftijd en telefoonnummer, ook vermelden op welke dag(en) je mee wil trainen, wat je voorkeuren zijn qua positie en op welk niveau je al hebt gevoetbald. Je krijgt altijd een berichtje of belletje terug!

Hopelijk tot snel!

PS wil je in een andere SDO team spelen dan kan dat natuurlijk ook. Laat het via Edwin weten of stuur een mailtje naar de coordinator van de meidentak via aartbox@casema.nl.