SDO'ers ontvangen Kleine Johannes!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Gooise Meren hebben SDO'ers Danny Hommersom, Dick de Graaf en Rob van Kooi de 'Kleine Johannes' in ontvangst mogen nemen uit handen van burgemeester Han ter Heegde en wethouder Nico Schimmel. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen die een grote vrijwillige bijdrage hebben geleverd aan de gemeentelijke samenleving.

Danny, Dick en Rob zijn al jarenlang de drijvende krachten achter het G-Voetbal bij SDO. In mei 1990 werd het G-Voetbaltak opgericht waarbij 18 verstandelijk gehandicapte spelers aan de aftrap stonden. Doelstelling was de integratie van minder valide spelers bij een valide vereniging onder het motto “niemand meer buitenspel”. Het spelplezier van de voetballers stond - en staat nog steeds - voorop. SDO was de voortrekker bij deze ontwikkeling in het Gooi en Omstreken.

Deze drie vrijwilligers hebben het G-Voetbal, als een niet meer weg te denken spelersgroep, een plek hebben gegeven binnen onze vereniging. Het G-voetbal hoort bij SDO.

We zijn bij SDO enorm trots op deze mannen en zeer verheugd dat zij deze erkenning hebben gekregen. Zijn zijn voor ons het lichtend voorbeeld van vrijwillige verenigingsbijdrage die SDO tot de vereniging maakt die het is.