SDO vrouwen 1 en 2 op zoek naar talent !

Publicatiedatum: 02-04-2021

Altijd al de overstap willen maken naar een club waar de sportieve ambities en de trainingsfaciliteiten voor de mannen en de vrouwen gelijk zijn? Vind je naast het voetbal, gezelligheid en samen plezier maken ook belangrijk. Dan is dit je kans! SDO Vrouwen 1 en 2 is op zoek naar nieuwe talentvolle speelsters voor komend seizoen.

Vrouwen 1 van SDO speelt al jaren eerste klasse landelijk en de ambitie voor komend seizoen is eindigen bij de bovenste drie. Daarnaast zijn we heel blij dat er in het nieuwe seizoen ook weer een Vrouwen 2 zal zijn. Dit geeft veel jeugdspelers de kans om door te stromen naar de senioren en het is een welkome aanvulling op de vrouwentak bij SDO en de huidige selectie.

De reguliere trainingsavonden van de SDO Vrouwen zijn dinsdag- en donderdagavond en de wedstrijddag is zondag. Mede door de steun van trouwe sponsoren krijgen selectie-speelsters aan het begin van het seizoen de benodigde sportkleding en heeft Vrouwen 1 bij uitwedstrijden de beschikking over een luxe touringcar. Op deze manier kunnen de speelsters zich volledig focussen op de wedstrijd en de trainingen. Daarnaast is er elk jaar een teamweekend en zijn er diverse sport- en teamactiviteiten. De vrouwenselectie heeft een hoofdtrainer, een assistent-trainer, een keeperstrainer en een teammanager en samen doen zij er alles aan om het beste uit de speelsters, het team en zichzelf te halen.

Nieuwsgierig geworden? Meld je nu aan en ervaar zelf of het team en deze club passen bij jouw persoonlijke wensen en ambities.

Data open trainingen:

dinsdag 13 april
donderdag 22 april
maandag 3 mei
woensdag 12 mei

De trainingstijden zijn op dit moment van 19:30 tot 21:00 uur. In verband met Corona kunnen deze tijden nog worden aangepast, maar dit laten we tijdig weten.

Je kunt je aanmelden voor de open trainingen bij teammanager Edwin Veen via eveen@deloitte.ch of via een berichtje via Facebook!

In de mail graag naast je naam, leeftijd en telefoonnummer ook vermelden, op welke dag(en) je mee wil trainen, wat je voorkeuren zijn qua positie en op welk niveau je al hebt gevoetbald. Je krijgt altijd een berichtje of belletje terug!