SDO verlengt contract met trainersduo heren 1

Publicatiedatum: 20-11-2020

Afgelopen donderdag heeft SDO met Koen Janssen en zijn assistent-trainer Rick Schipper een akkoord bereikt over de verlenging van het contract met 1 jaar. Zodoende blijft het trainersduo ook volgend seizoen verbonden aan het eerste herenteam van onze club.

'De samenwerking verloopt zowel vanuit het bestuur als de spelersgroep en staf nog steeds naar ieders tevredenheid,' laat voorzitter Voetbalzaken Senioren Ap Hartog weten. 'We wilden graag nog een seizoen door met Koen en dit gevoel was gelukkig wederzijds. We zijn dus erg blij dat we wederom overstemming hebben bereikt over de verlenging van onze samenwerking.' Janssen is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij SDO heren 1.

Niet alleen het contract met de hoofdtrainer maar ook met assistent-trainer Rick Schipper is verlengd met 1 jaar. 'De samenwerking met Koen bevalt van beide kanten goed. Dit was voor ons de reden om ook deze samenwerking met een seizoen te verlengen', geeft Hartog aan.

'Wij zijn tevreden dat de continuïteit van de trainers bij ons vlaggenschip zo vroeg al voor het volgende seizoen gewaarborgd is', aldus voorzitter Jan van Houten namens het bestuur van SDO.