SDO support het Wilhelmina Kinderziekenhuis!

Publicatiedatum: 02-09-2021

Vorige week donderdag is een afvaardiging van onze sponsorcommissie afgereisd naar Utrecht om een cheque te overhandigen aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het geld komt ten goede aan een project om kinderen die niet mobiel zijn en niet uit bed kunnen komen, toch te laten bewegen met hun armen en benen.

Zoals vorige week bericht, hebben we aan het ondernemersfonds van de ‘club van 36’ een goed doel gekoppeld. Na intern beraad zijn we hiervoor uitgekomen bij het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Het ziekenhuis - tevens partner van FC Utrecht - is een mooi project gestart om kinderen die door hun ziekte niet mobiel zijn, door middel van een speciale bedfiets toch de gelegenheid te geven om te bewegen.

Dit bewegen is uiteraard erg belangrijk voor de gezondheid en de conditie en versnelt daarmee het herstel. Het is met deze speciale bedfiets zelfs mogelijk om kinderen die langere tijd in slaap worden gehouden, te laten bewegen.

En prachtig initiatief dus, waar wij als voetbalclub graag aan bijdragen. SDO - en met ons het Wilhelmina Kinderziekenhuis - zijn onze sponsoren erg dankbaar dat we dit hebben kunnen doen uit het fonds dat de ‘club van 36’ heeft opgebracht!