SDO JO9-1 wordt 3e op Goois Zaalvoetbal Kampioenschap

Na de uitnodiging van SDO om mee te doen aan het Goois Zaalvoetbal kampioenschap dit jaar georganiseerd door De Loos Techniek School wisten wij het wel. Wij zijn zeker van de partij.

En dan, 12 Januari, is het zover. Het is nog altijd winterstop en juist daarom kunnen we niet wachten. Helaas hebben we 2 afmeldingen. Seb en Nikola zijn beide helaas afwezig, een aderlating. De indeling van de poules zijn bekend. Het wordt een zware middag. Van NW united uit Amsterdam tot Weesp en zelfs het MO11-1 team van BFC. Dat belooft wat. SDO komt slecht uit de startblokken. Wat heet, de eerste wedstrijd geven we helemaal weg. Na wat fouten staat het al snel 4-0. Dit is een slechte start. Gelukkig zijn het wedstrijdjes van maar 10 minuten en kunnen we snel revanche pakken. Dit doen we in de tweede wedstrijd tegen Weesp 3-0 en de ambities zijn weer terug. Ook de 3e wedstrijd winnen we, en dat zelfs tegen de meiden onder 11 van BFC, groter, sterker, meer ervaring, maar we trekken hier een 0-1 winst uit.

Maar dan volgt de zwaarste wedstrijd. De wedstrijd tegen NW United. De ploeg die al hun wedstrijden met 4 a 5-0 winst afsluiten. Geen tegengoal incasseren en van niemand iets te duchten heeft in deze poule. Echter juist tegen deze tegenstander komt onze JO9-1 goed tot zijn recht. Hard werken, inzet en het blijven gaan resulteren helaas niet in winst, maar wel tot een 1-2 verlies. Wat door het enige tegendoelpunt van NW united bijna voelt als een gelijkspel!

De laatste wedstrijd spelen we wederom tegen Weesp, we sluiten af met een remise. En stellen hiermee de 3e plek veilig. Al met al een leuke middag op een zeer goed georganiseerd zaalvoetbal toernooi.

De Loos Techniekschool, Dennis, Jeroen en Enes hartelijk bedankt voor de goede organisatie. Alle ouders, opa’s en oma’s, neefjes en nichtjes bedankt voor de support. SDO JO9-1 bedankt voor de inzet en het resultaat. Op naar de competitie.

Jos Siewertsen