SDO JO9-1 speelt vandaag vooral tegen zichzelf.

Wedstrijdverslag, Zaterdag 30 November.

Vandaag spelen we uit tegen Olympia 25. Een geduchte tegenstander waar we altijd een leuke wedstrijd tegen speelden in het verleden. Echter vandaag was niets minder waar.

Het begon in op de vroege zaterdagochtend, met het ijs op het veld. Het was koud en nat. Het veld was nat en glad. Te glad om goed te kunnen voetballen eigenlijk want de bal schoot alle kanten op.

De wedstrijd was van beide kanten rommelig. Ook Olympia had zichtbaar last van het veld en de kou. Het was moeilijk voetballen. Er kwamen dan ook bijna geen kansen in de eerste helft. Een gelukkige bal van Olympia trof doel en zette hen op voorsprong. Een antwoord van SDO betekende de gelijkmaker. Het was allemaal niet hoogstaand.

SDO kwam vandaag niet het eigen spel. Het kwam deels door het veld, maar we hadden het idee dat de kids ook niet echt wakker waren. Het was het vandaag net niet helaas.

Olympia kon met geluk uitlopen naar 3-1. Maar van beide kanten was het geen echte pot voetbal. Laat staan een wedstrijd.

We hebben ons zelf daardoor uit de wedstrijd gespeeld, en Olympia is vandaag de meest gelukkige van de 2.

Laten we het er maar op houden dat onze boys en girls even moeten wennen aan de eerste nachtvorst en dat we volgende week wel op tijd wakker en fel zijn!

Voor nu het verlies snel wegspoelen met een warme chocolademelk en met de koppies omhoog naar de volgende wedstrijd in eigen huis!

Fijn weekend.

Jos Siewertsen
Leider JO9-1