SDO JO8-1 vs Zuidvogels JO8-1

SDO JO8-1 vs Zuidvogels JO8-1
Lees meer over:
Wedstrijdverslag

Na de winstpartij vorige week stonden we vol goede moed aan de aftrap. De punten thuis houden was de opdracht en na het eerste fluitsignaal gingen we aan de bak.

Beide teams waren aan elkaar gewaagd maar beide teams kwamen niet tot echte kansen. Het eerste kwart was vooral erg rommelig van beide kanten. De Zuidvogels hadden op dat moment wel het betere van het spel. Ook kwamen zij in de eerste helft op voorsprong, de bal werd over onze verdediging heen gelepeld en de spits kon binnentikken 0-1 wat ook de ruststand was.

In de tweede helft kwamen wij wat beter in de wedstrijd maar het voetbal was niet zoals de week ervoor. We oogden vermoeid en stonden stil. Toch kwamen we op wilskracht langszij, bij het uitverdedigen van hen, kreeg Nikola de bal net over de middenlijn en kon verwoestend uithalen 1-1! Hier kregen we energie van! SDO pakte door en raakte tot 2 keer toe de paal en de lat! Het zat niet mee! Tot overmaat van ramp konden de Zuidvogels ook nog profiteren van onze aanvalsdrang en via de counter de 1-2 binnenschieten. Dit was tevens de eindstand.

Vandaag hebben we verloren, niettemin mogen we trots zijn op hoe we onszelf terug in de wedstrijd gevochten hebben!

Volgende week revanche!

Jos Siewertsen
SDO JO8-1

Lees meer over:
Wedstrijdverslag