SDO JO8-1 - Olympia '25 JO8-1

SDO JO8-1 - Olympia '25 JO8-1
Lees meer over:
Wedstrijdverslag

Na het nipte verlies vorige week tegen Almere moest er vandaag in eigen huis gewonnen worden van Olympia 25, voor SDO geen onbekende omdat we hen ook in de beker al zijn tegengekomen.

Na het eerste fluitsignaal ging SDO volle bak erop, dat resulteerde al snel in een goal voor ons. Het was een handsbal van Olympia en voordeel voor SDO, Thomas maakte gebruik van het gaatje wat hij zag en schoot langs de keeper, 1-0! Vervolgens kwam Seb als laatste man als winnaar uit zijn duel, zette daarmee Thomas opnieuw vrij en die maakte het schitterend af met een goal in de verre hoek 2-0!

Na de eerste korte onderbreking ging Olympia beter spelen. Met goed verzorgd positiespel speelden ze door onze verdediging heen en opende ze vuur, Jordan probeerde nog te keren maar de bal ging net over de lijn. Olympia kwam terug in het spel, 2-1. SDO was het even kwijt en probeerde volle bak druk te zetten maar Olympia had elke keer de 2e bal en kon in de counter heel snel op gelijke hoogte komen 2-2 en dat was gelijk de ruststand.

In de rust hebben we met elkaar besloten om er nog korter op te zitten, direct van de aftrap! Dat lukte, sterker nog, Lynn pakte de bal direct na de aftrap van Olympia af, Jordan trok een gat in de verdediging en Lynn haalde genadeloos uit 3-2 en we waren er weer. Laurence zette de lijn door en ging ze tegenstander achterna en kreeg de bal in bezit, hij zag Rivelinho vertrekken en gaf een splijtende pass. Rivelinho zette vervolgens Lynn voor de goal en die kon hierdoor de 4-2 binnentikken. Ondanks dat We op kunstgras speelden maakte Jim de ene sliding na de andere en kon hij samen met Seb de verdediging dichthouden. Jim klapte erin, Seb nam over en zag Jordan vertrekken. Jordan schoot vervolgens de 5-2 binnen en dat was dan ook tevens de eindstand.

Al met al een leuke pot waar beide teams aan elkaar gewaagd waren. Uiteindelijk hebben wij de punten thuis gehouden en mogen we trots zijn op het team.

Jos Siewertsen
SDO JO8-1

Lees meer over:
Wedstrijdverslag