SDO JO8-1 - AS80 JO8-3

SDO JO8-1 - AS80 JO8-3
Lees meer over:
WedstrijdverslagJO8

Na 2 weken vrijaf wegens de voorjaarsvakantie was SDO er klaar voor. De wedstrijden hiervoor waren geƫindigd in een verlies en gelijkspel dus er moest weer gewonnen worden.

SDO begon slecht, zaten er niet kort genoeg op en dat resulteerde in een tegengoal 0-1. SDO was wel gelijk wakker en maakte vrij snel de gelijkmaker via de voet van Jim die met een snoeihard schot de bal tegen de touwen aanschoot.

Helaas kwamen we toch weer op achterstand. Uit de counter kwam AS80 weer op voorsprong omdat we niet goed stonden te verdedigen 1-2. Dat was tevens de ruststand.

Na rust kwam SDO heel goed uit de startblokken, Rivelinho pakte de bal af en lanceerde Nikola met een splijtende pass die de bal vervolgens meenam en de gelijkmaker binnen tikte 2-2.Maar daar stopten we niet. Laurence draaide goed weg bij zijn tegenstander en ook bij de tweede aanstormende tegenstander en zette daarmee Lynn vrij die de bal voor kon geven op Jordan die de bal goed aannam en binnenschoot 3-2 SDO was los!!

Vervolgens schudde Seb met een heerlijke actie zijn tegenstander af en liep richting de goal maar liep vast, Jordan zag nog een gaatje en prikte de 4-2 binnen.

AS80 begon aan te zetten en Onze keeper Thomas heeft tot 2 keer toe 2 spelers van AS80 zelf afgestopt en de ballen eruit gehouden!

Nikola was samen met Jim goed aan het verdedigen en Nikola haalde een prachtige hoge bal uit de lucht, draaide weg van zijn tegenstander en ging als een speer richting de goal. Nikola haalde uit maar de bal werd geblokt en kwam per toeval voor de voeten van Jordan die uit de draai zijn derde kon binnenschieten; 5-2! Hiermee wad de wedstrijd gelijk beslist.

AS80 scoorde nog wel een goal omdat SDO dacht dat ze er al waren, maar SDO kwam verder niet meer in de problemen en sloot de wedstrijd winnen met 5-3 af.

Al met al een heerlijke wedstrijd, sportief van beide kanten, en voor ons een goed resultaat! Trots op het team die vandaag ook nog een hele verrassende supporter had, namelijk Tobias die dit eerder dit seizoen noodgewongen moest stoppen met voetbal.

Tobias, deze overwinning draag SDO JO8-1 op aan jou! We hopen je snel nog een keer te zien!!

Jos Siewertsen
SDO JO8-1

Lees meer over:
WedstrijdverslagJO8